Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodly chyby v obraně


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Máme tu další zápas prvního kola nové sezony. Ač je to psané obráceně, hrálo se na hřišti Poběžovic, tedy v obráceném pořadí. Od samého začátku to byl vyrovnaný zápas a divákům, kteří si našli cestu do hleditě, se musel líbit. Hostující Krchleby se dostaly jako první do vyložené šance a to hned dvakrát, ale bohužel nevyužily ani jednu z nabízených tutovek. Velkou měrou se o to zasloužil domácí gólman Vojtěch Knopf, který se evidentně na tento zápas velmi dobře vyspal a vychytal oba pokusy hostujících hráčů. Domácí pak převzali iniciativu a po chybě hostujících zadáků se dostali do vedení. Jednobrankové vedení pak udrželi až do konce prvního poločasu.

 

Ve druhém poločase se hrál opět vyrovnaný zápas a to až do doby, kdy malou domů hostující obrany využili domácí a odskočili na dvoubrankový rozdíl. Hosté potom měli ještě několik slibných šancí, ale domácí brankář nepřipustil jakoukoliv změnu skóre na domácí straně. Domácí hráči se ještě jednou prosadili a odskočili soupeři na 3:0. V závěru zápasu, pět minut před koncem utkání, hosté nedali penaltu a tak se již skóre neměnilo. Po vyrovnaném zápase zůstávají všechny body v držení domácích Poběžovic.



Ohlasy k zápasu



SK Krchleby 1921
Pavel Strousek: Rozhodly naše vlastní chyby, po kterých jsme inkasovali branky. Domácím navíc skvěle zachytal gólman.



Sestavy


SK Poběžovice
V. Knopf [-] - J. Ticháček [-] , J. Ticháček [-] , D. Maier [-] - P. Štefan [-] , Z. Krutina [-] (71. Z. Doktor [-] ) , T. Strasser [-] - L. Václavovic [-] , J. Němec [-] - J. Burík [-] , L. Kneblík [-]

SK Krchleby 1921
T. Chvátal [-] - P. Bláha [-] , L. Sekereš [-] , J. Krutina [-] , M. Koriťák [-] - T. Krejčí [-] , P. Farkaš [-] , D. Gust [-] (46. V. Voves [-] ) , V. Všechovský [-] - M. Gabriel [-] , K. Bláha [-]

ŽK: 15. D. Maier , 64. P. Štefan , 80. J. Němec - 62. V. Všechovský , 80. P. Bláha .
Místo: Poběžovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šporer Josef - HORSKÝ Vlastimil (N), ROTH Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.