3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 11:00

2.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se štěstím vyhráli


Branky


14. T. Janka , 15. P. Bukovský , 31. T. Janka - 60. M. Hranai , 63. K. Wendl
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha domácích slavila úspěch

 

Druhé kolo začalo a Osvračín dnes na svém hřišti přivítal tým z Milavče. Hosté dorazli nekompletní, neboť mají v týmu zraněné a spousta lidí ještě čerpá dovolené. I proto se jich sešlo pouze deset. Proti naopak kompletnímu kádru domácích. Možná proto se čekalo, že se bude jednat o snadné tři body pro domácí, kteří hned od začátku dali jasně najevo, kdo bude diktovat tempo tohoto zápasu. Nicméně, jak se později ukázalo, bylo vše jinak. Ale po pořádku. Domácí začali tento zápas hodně ofensivně a vytvořili si spoustu šancí. Netrvalo dlouho a dostali se do vedení zásluhou Tomáše Janky. To běžela 14 minuta zápasu. Jen o minutu později přidal druhou trefu domácích kapitán Zdeněk Bukovský a zápas se zdál být jednoznačnou záležitostí. I proto, že třetí branka domácích přišla ještě do poločasu, kdy ve 31 minutě svou druhou trefou v zápase zvyšoval na tříbrankový rozdíl Tomáš Janka. Pak ale ve 35 minutě odstoupil z rodinných důvodů ze zápasu autor druhé trefy Bukovský a musel jej nahradit Tomáš Muchna. Domácí i tak ale udrželi v poločase tříbrankový náskok.

Zranění klíčového hráče a mocný finiš hostů

 

Z kraje druhého poločasu musel odstoupit ze hry kvůli zranění domácí střelec Tomáš Janka, kterého nahradil Tomáš Halama. Domácí tak v krátké době přišli o dva své nejlepší hráče. Hra se tímto začala vyrovnávat a byli to naopak hosté, kteří ve druhém poločase pomalu přebírali otěže zápasu. Začali mít více ze hry, měli i více šancí. Svou herní převahu dokázali využít v 60 minutě, kdy snížil hostující Martin Hranai a o tři minuty později Karel Wendl přiblížil hosty blízko vyrovnání. I nadále byli lepším týmem hosté, kteří ale neproměnili několik svých šancí. Ta asi největší přišla zhruba deset minut před koncem, kdy se po rohovém kopu dostal k hlavičce hostující Jiří Dojčar, ale místo vyrovnání mířil těsně nad. Domácí tak do konce zápasu již udrželi těsnou výhru a mohli se radovat po výsledku 3:2. Ač to tak ze začátku zápasu nevypadalo, mohli být nakonec domácí z Osvračína rádi, že berou všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín
Leoš Kruml: Byl to šťastný konec pro nás. Přišli jsme v průběhu zápasu o dva nejlepší hráče a kdybychom po poločase nevedli o tři góly, myslím si, že bysme ještě prohráli.

TJ Sokol Milavče
Jiří Dojčar: Jeli jsme sem neprohrát o moc gólů. Myslím si, že jsme prohráli se ctí a moc nechybělo, aby jsme srovnali. Hlavně já jsem měl velkou šanci.



Sestavy


TJ Sokol Osvračín
M. Řezníček [-] - Z. Duchoň [-] , A. Wendl [-] , L. Kruml [-] , M. Wanke [-] - S. Blecha [-] (35. T. Muchna [-] ) , V. Černý [-] , L. Wendl [-] , P. Bukovský [-] - T. Janka [-] (46. T. Halama [-] ) , M. Duchoň [-] -

TJ Sokol Milavče
M. Jakuš [-] - L. Klukan [-] , M. Příbek [-] , V. Krčma [-] , J. Dojčar [-] - F. Geiger [-] , K. Wendl [-] , T. Vondráček [-] , P. Kruml [-] - M. Hranai [-]

ŽK: 35. T. Vondráček .
Hráči zápasu: T. Janka - K. Wendl .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hálek Pavol - ARGMAN Aleš (N), SKORKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.