2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba dnešní aktéři bodovali v posledních zápasech a navíc byli v tabulce hned za sebou. A tak se dal čekat vyrovnaný souboj. Domácí Koloveč na svém hřišti přivítala Postřekov a byli to právě hosté, kteří začali hodně dobře a již po dvou mnutách šli do vedení zásluhou Jiřího Zdráhala. I nadále byli aktivnější, měli více ze hry. Domácí se ale nevzdali  a podařilo se jim vyrovnat deset minut před koncem poločasu. Úspěšným střelcem byl Constantin Danescu. Hosté z Postřekova ale svou aktivní hrou nakonec skóre poločasu převrátili na svou stranu a před jeho koncem šli opět do vedení. Zásluhu na tom měl Jan Buček. Lepší výkon a aktivnější hra přinesla hostům poločasové vedení. 

 

Ve druhém poločase se hra začala vyrovnávat a domácí se čím dál častěji tlačili před soupeřovu branku. Snažili se alespoň srovnat stav utkání. To se jim nakonec podařilo i s trochou štěstí, kdy původně centrovaný balon skončil za zády hostujícího gólmana. Povedenou trefu si připsal Michal Sušický. Několik dalším možností bylo pak na obou stranách, ale nikomu se již nepodařilo ji přetavit v gól a tak se zrodila remíza. O druhém bodu rozhodovaly penalty.

Hosté berou druhý bod

 

Penalty jsou loterií a tuto dnes lépe zvládli hosté, kteří si odvážejí druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč B
Pavel Kruml ( Koloveč ): Hosté byli v první půli lepší, zaslouženě vedli. Ve druhé se to vyrovnalo a my jsme je zatlačili a srovnali. Myslím si, že remíza je zasloužená.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč B
T. Kasl [-] - J. Kadlec ml. [-] , M. Záhrobský [-] , M. Diviš [-] , J. Kadlec [-] - M. Sušický [-] , Š. Waldmann [-] , T. Šlajs [-] (78. J. Chval [-] ) , K. Tomášek [-] - M. Pluhař [-] (62. T. Lucák [-] ) , C. Danescu [-]

TJ Sokol Postřekov B
D. Paidar [-] - J. Steinberger [-] , A. Pareský [-] (70. J. Steinberger [-] ) , R. Janeček [-] , M. Gibfried [-] , M. Cibulka [-] , M. Veber [-] - M. Beroušek [-] (76. M. Faina [-] ) , J. Váchal [-] - J. Buček [-] , J. Zdráhal [-]

ŽK: 58. M. Záhrobský - 41. M. Veber , 44. J. Buček , 80. M. Gibfried , 83. M. Faina .
Hráči zápasu: T. Šlajs .
Místo: Únějovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Zavadil Jan - HRUDIČKA Josef (N), KARLÍK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.