Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvíčovice i počtvrté bodovaly, tentokrát na půdě Poběžovic


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poběžovičtí v dalším kole přivítali na svém hřišti Kvíčovice, které dokázali bodovat v posledních třech zápasech. Od začátku tohoto utkání byli hosté lepším týmem, měli více šancí a doslova do zápasu vlétli. Domácí chybovali a kvíčovičtí to dokázali trestat. Poprvé po necelé čtvrthodině, kdy přesně mířil Radim Červeňák, o necelých deset minut později přidal druhý gól Lukáš Majer a do poločasu ještě navýšil vedení hostů jejich kapitán Tomáš Klesa. První poločas tak hosté vyhráli o tři branky a dá se říct, že bylo hotovo.

 

I ve druhém poločase bylo k vidění několik šancí. Ty měly i domácí, ale zůstaly nevyužity. Domácí se tlačili do zakončení a hosté trestali z brejků. Pár minut po zahájení druhé půle přidal definitivní pojistku svým druhým gólem Tomáš Klesa a hosté již vedli 4:0. Za tohoto stavu vrhli dommácí vše do útoku a hráli vabank. Přineslo jim to ovoce v podobě snížení, o které se zasloužil necelých dvacet minut před koncem Petr Špringer. Za dalších šest minut pak vstřelil druhý gól domácích David Ticháček. Tato hra sice přinesla dva kontaktní góly, ale nechávala i okénka v obraně, které hosté z Kvíčovic potrestali z brejku, kdy na konečných 5:2 upravil střídající Piotrowski.



Ohlasy k zápasu


SK Poběžovice
Sláva Slavev ( Poběžovice ): Namazali jsme hostům na tři branky a bylo hotovo. Z naší strany to by nejhorší zápas od začátku ligy.

SK Slovan Kvíčovice
Tomáš Klesa ( Kvíčovice ): Byli jsme lepší. Domácí hráli špatně v obraně.



Sestavy


SK Poběžovice
V. Knopf [-] - J. Ticháček [-] (85. Z. Doktor [-] ) , D. Ticháček [-] , V. Decker [-] , D. Maier [-] - T. Strasser [-] (61. J. Burík [-] ) , L. Kneblík [-] , P. Štefan [-] (55. P. Špringer [-] ) , Z. Krutina [-] - J. Královec [-] , J. Němec [-] -

SK Slovan Kvíčovice
J. Čížek [-] - M. Dymek [-] , T. Klesa [-] (73. F. Mleziva [-] ) , J. Jílek [-] , R. Pavlík [-] (62. P. Piotrowski [-] ) , M. Demitrov [-] , R. Červeňák [-] , L. Majer [-] , R. Červeňák [-] , P. Procházka [-] , J. Vnouček [-]

ŽK: 44. T. Strasser .
Hráči zápasu: J. Čížek .
Místo: Poběžovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Novotný Karel - VOJVODA Peter (N), PAVLÍK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.