2:1
(1:1)
24. L. Kneblík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákovu vystřelil vítězství poběžovický odchovanec


Branky


18. M. Kabourek , 87. M. Kabourek - 24. L. Kneblík (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokol Mrákov hostil Poběžovice a chtěl na domácím hřišti dokázat vzrůstající formu z posledních zápasů. Naopak Poběžovice se herně trápí, což dokazuje fakt, že z posledních čtyř zápasů si připsali jediný bod za remízu. Domácí se od začátku tlačili do útoku, byli v tomto ohledu i lepším týmem a za nedlouho po začátku zápasu šli také do vedení, které obstaral paradoxně odchovanec Poběžovic, Martin Kabourek. Hosté však velice brzy kontrovali zásluhou Lukáše Kneblíka, který proměnil pokutový kop. Hosté měli i několik dalších šancí, ale zůstaly bez využití. A tak výsledek po prvním poločase byl nerozhodný a dá se říct, že mrákovští byli lepším týmem.

Rozhodnutí padlo až v závěru

 

Ve druhém poločase bylo k vidění opět několik šancí na obou stranách, ale ujala se až ta na konci zápasu, o kterou se postaral svým druhým zásahem v zápase Martin Kabourek a zařízl tak tým, ve kterém vyrůstal. Mrákov potřetí za sebou vyhrál za plný počet, Poběžovice dál čekají na výraznější bodový příděl.



Ohlasy k zápasu



SK Poběžovice
Sláva Slavev: Domácí byli lepší, měli lepší přechod do útoku a zaslouženě vyhráli, ikdyž se štěstím.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - V. Eliáš [-] , P. Vondraš [-] - L. Čermák [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , M. Smazal [-] (86. J. Zahrádka [-] ) , A. Kopecký [-] - M. Kabourek [-] , M. Růžek [-] (73. P. Váchal [-] ) , J. Stýskal [-]

SK Poběžovice
V. Knopf [-] - J. Ticháček [-] , V. Decker [-] , D. Ticháček [-] - L. Kneblík [-] , P. Špringer [-] , T. Strasser [-] , Z. Krutina [-] - J. Královec [-] , J. Němec [-] - J. Burík [-]

ŽK: 48. D. Ticháček , 54. T. Strasser , 87. L. Kneblík .
Hráči zápasu: V. Knopf .
Místo: Mrákov. Počet diváků: 82. Rozhodčí: Pareský Vladislav - KŮGL Zdeněk (N), VOJVODA Peter (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.