0:1
(0:1)
30. T. Klesa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malá domů se krutě vymstila


Branky


30. T. Klesa
0

 

Sokol Blížejov byl do tohoto kola neporaženým týmem, Kvíčovice byly zase velice úspěšné ze hřišť soupeřů, kde neprohrály třikrát po sobě, z toho dvakrát bodovaly naplno. Čekal se proto vyrovnaný zápas, který nakonec očekávání i naplnil. Rozhodla jedna školácká chyba v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas rozhodla jediná branka

 Sousedé ze středu tabulky se utkali v osmém kole. Na hřiště neporaženého Blížejova přijely Kvíčovice, které venku ještě neprohrály a chtěly tuto sérii protáhnout i v tomto zápase. V prvním poločae dominovala bojovnost zejména domácích, kteří chtěli rozhodnout zápas ve svůj prospěch, ale po většinu poločasu tahali za kratší konec. Hosté na tom byli herně o poznání lépe, ale k nějakému souvislejšímu tlaku nedošlo ani na jedné straně. Jediná branka prvního poločasu i celého zápasu padla ve třicáté minutě, kdy velkou hrubku vyrobil domácí Karel Cibulka, který se pokusil o malou domů. Ta ale neměla patřičou razanci a tak ji vystihl hostující kapitán Tomáš Klesa a pohodlně poslal svůj tým do vedení. Jak se ukázalo později, byl to rozhodující moment celého zápasu.

Hosté postavili před vlastní bránou nepropustnou hráz

 

Ve druhém poločase se domácí hodně snažili o vyrovnání, ale naráželi na pevnou a organizovanou obranu hostujícího celku. Z kraje druhého poločasu byli lepší, pak iniciativu převzali hosté. V polovině poločasu se pak domácí dostávali častěji do zakončení, ale vytoužená branka nepřišla. Hostující Kvíčovice vystavily na své polovině nepropustnou hráz a hrozili hlavně z brejků, jelikož domácí byli nuceni postupně hru v zadních řadách otevřít a soustředit se na útok. Do konce zápasu se však nepodařilo domácím najít recept na pevnou obranu hostů a po jedné chybě poprvé v této sezoně prohráli, byť jen o jediný gól. Kvíčovice tak navázaly na své úspěšné zápasy venku a i z Blížejova si vezou tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blížejov
René Bárta: Měli jsme absolutně špatný začátek zápasu, ale spravedlivá by byla remíza.

SK Slovan Kvíčovice
Tomáš Klesa: Bylo to se štěstím. Vybojované body.



Sestavy


TJ Sokol Blížejov
J. Pagáč [-] - P. Vilím [-] , J. Duchoň [-] , R. Nauš [-] (46. J. Čecháček [-] ) , K. Cibulka [-] , J. Kadera [-] , J. Sloup [-] , M. Rendl [-] , V. Kokaisl [-] , M. Kolář [-] , V. Vilím [-]

SK Slovan Kvíčovice
J. Čížek [-] - T. Klesa [-] , L. Forst [-] , M. Demitrov [-] , R. Červeňák [-] , L. Majer [-] , R. Červeňák [-] , P. Procházka [-] , F. Mleziva [-] , J. Janeček [-] , P. Piotrowski [-]

Hráči zápasu: K. Cibulka - F. Mleziva .
Místo: Blížejov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šporer Josef - KNOPP Jaroslav (N), KLESA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.