1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov opět doplácí na neproměňování šancí


Branky


0

Bor přivítal ve třetím kole tým Částkova. Ve vyrovnaném utkání měli více štěstí domácí, kteří si užívají skvělý vstup do sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nepřinesla důvod k radosti ani jednomu z týmů

Úvod utkání nezastihl hráče obou týmů v nejlepší formě. Na obou stranách byla řada nepřesností, míč hráčům uskakoval, vypadalo to, jako kdyby se hrál předsezonní přátelák. O něco aktivnější byli hráči Částkova, kteří se po úvodní nevýrazné patnáctiminutovce dokázali začít prosazovat. Ovšem nedokázali proměňovat vyložené šance. V zakončení neuspěl především kapitán Bydžovský, který neproměnil dvě vyložené šance. Domácí se za celý poločas téměř k ničemu nedostali, měli pouhé náznaky šancí, hodně jim vázla kombinace. První půle tedy gól nenabídla, pro diváka to nebylo moc zajímavé utkání.

Zlepšení domácích vyústilo v branku, která byla nakonec rozhodující

Do druhého poločasu vstoupili lépe fotbalisté Boru, zvýšili aktivitu a zlepšili rozehrávku. Dokázali si vytvořit i šance, ovšem na první branku zápasu se stále čekalo. Diváci si museli počkat až do 69. minuty, kdy domácí na polovině hřiště vybojovali míč, který se dostal na křídlo k Jiřímu Stránskému, který se dostal přes dva bránící hráče a střelou k tyči nedal brankáři Valentovi žádnou šanci. To byla pro fotbalisty Částkova studená sprcha, po obdrženém gólu znervózněli a nedařilo se jim ani v rozehrávce, ani v přechodu do útoku. V poslední desetiminutovce už hosté neměli co ztratit a hráli velmi vysoko, domácí mohli útočit do otevřené obrany a přidat definitivní tečku za zápasem, ale ve vyložených šancích selhali. Nicméně již neinkasovali, a tak mohou slavit druhou výhru v sezoně. Částkovští opět doplácí na neproměňování šancí a jsou zatím bez bodu a o skóre předposlední.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Kvalita fotbalu v prvním poločase nic moc, ale hosté byli lepší, vytvořili si šance, které nedali. Ve druhé půli jsme se zlepšili a sami dokázali skórovat. Výhra nás samozřejmě těší.

TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Co říci k zápasu... je to pořád dokola, vytvoříme si řadu šancí (i vyložených), které nedokážeme proměnit, pak uděláme hloupou chybu a prohrajeme. Děs a hrůza.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Pokorný [-] (88. J. Zíka [-] ) , F. Pták [-] , J. Zeman [-] , J. Burda [-] , M. Buben [-] , L. Zeman [-] , T. Janků [-] , J. Stránský [-] (89. J. Maczko [-] ) , J. Andrle [-] (70. J. Blažek [-] ) , D. Jutka [-] (56. M. Hocmann [-] )

TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - P. Flíček [-] (75. P. Jakubec [-] ) , M. Krýsl [-] , J. Říha [-] , V. Svoboda [-] - J. Mihál [-] (68. M. Trefilík [-] ) , O. Pták [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - M. Jedlička [-] , J. Boček [-] (46. R. Mrenka [-] )

ŽK: 90. T. Janků - 71. V. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Stránský - O. Pták .
Místo: Bor. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lhoták Luděk - VOCELKA Milan, JANDA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.