1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice si připisují třetí vítězství a jsou páté


Branky


77. T. Čipera - 14. J. Musil , 60. J. Gengel
0

Do Klenčí přijeli hráči Bezdružic s jasným cílem - zvítězit. To se jim po vyrovnaném zápase podařilo a mohou si užívat skvělý vstup do sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se nepovedl vstup do zápasu

Úvodních patnáct minut patřilo jednoznačně hostujícím fotbalistům. Díky své aktivní hře nepouštěli domácí vůbec k ničemu a dokázali si i vypracovat řadu šancí. Branku se jim podařilo vstřelit ve 14. minutě, kdy se po střele jednoho z hráčů k odraženému míči dostal Josef Musil a doklepl míč do odkryté branky. Poté se hra trochu vyrovnala a i hráči Klenčí si dokázali vypracovat řadu šancí. Proti byl ovšem ve formě chytající Luděk Beran, který zlikvidoval všechny příležitosti domácích fotbalistů. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, hráči Klenčí budou muset v druhém poločase zabrat. 

Gengel opět zajistil hostům tři body

Do druhé půle vstoupili domácí velmi odhodlaní a hnali se za vyrovnáním. Nebylo jim ale přáno a navíc museli čelit nebezpečným protiútokům Bezdružic. Skóre se měnilo až v 60. minutě, kdy se po rohovém kopu do vzduchu pověsil Jiří Gengel a svým čtvrtým gólem v sezoně navýšil vedení na 0:2. Domácí se ovšem nevzdali a chtěli se zápasem něco udělat. Podařilo se jim snížit v 77. minutě, kdy se po skvělém zákroku Luďka Berana k míči dostal Tomáš Čipera a dorazil míč do odkryté branky. V závěru se hráči Klenčí pokusili vyrovnat, ale z jejich tlaku kýžená branka nevzešla. Utkání tedy skončilo se skóre 1:2, tři body získaly Bezdružice.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: Po špatném úvodu, kdy jsme nakonec inkasovali, jsme se zlepšili. Škoda, že jsme nedokázali svoje šance proměnit. Ve druhém poločase jsme se pokusili vyrovnat, hosté hrozili z protiútoků. Po druhém gólu jsme se nevzdali a v závěru jsme mohli dokonce vyrovnat.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Na obou stranách bylo hodně neproměněných šancí. Přijeli jsme v nekompletní sestavě bez řady opor, ale utkání jsme zvládli. Podržel nás brankář Beran, ale musím pochválit celý tým za kvalitní výkon.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - P. Řezníček [-] , J. Sokol [-] (82. Z. Mifek [-] ) , M. Čipera [-] (53. T. Čipera [-] ) , D. Janek [-] (66. M. Hojda [-] ) , J. Houdek [-] , P. Sokol [-] , Z. Housar [-] , V. Čech [-] , T. Hromník [-] , P. Osvald [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Kalista [-] , M. Filip [-] , D. Maroušek [-] , L. Blažek [-] - S. Čada [-] , M. Dvořák [-] , J. Gengel [-] , M. Filip ml. [-] - J. Musil [-] , L. Čada [-] -

ŽK: 7. V. Čech , 58. Z. Housar , 75. J. Sokol - 65. M. Filip , 79. L. Čada .
Hráči zápasu: L. Beran , J. Gengel .
Místo: Klenčí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlauf Jiří - DUSPIVA Václav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.