2:1
(1:1)
30. D. Frank
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč se díky vítězství drží na první pozici


Branky


13. J. Milota , 61. J. Rejthar - 30. D. Frank
0

V sedmém kole se na hřišti Kolovče představili hráči Bělé nad Radbuzou. Domácí dokázali zvítězit nejtěsnějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Domácí tým hraje ve velké formě, kterou potvrzoval již od úvodu zápasu. Skóre se mu podařilo otevřít ve 12. minutě, kdy po chybě hostí na pravé straně se k míči dostal Jan Milota, jehož střelu ještě tečoval jeden z obránců za záda brankáře Tomáše Jariny. Ve 20. minutě přišla velká rána pro hostující fotbalisty, když z trávníku kvůli zranění musel kapitán Pavel Jarina, vystřídal ho Vladimír Iščenko. Hosty to ale úplně nepoložilo a po inkasované brance se zvedli a povedlo se jim vyrovnat. Ve 30. minutě utekl po pravé straně Martin Šinál, který naservíroval míč před branku přímo k nohám Dominika Franka, který vyrovnal na 1:1. Závěr poločasu byl v režii domácího týmu, hosté ale skvěle bránili střed hřiště a nepouštěli soupeře do nějakých vyložených šancí. Do kabin tedy odešly oba týmy smírně.

Gól Rejthara zajistil Kolovči tři body

Druhý poločas byl od začátku velmi vyrovnaný, oba týmy prahnuly po vítězství. Do velké šance se dostal hostující útočník Miroslav Bořil, který bohužel špatně zakončil samostatný únik a přestřelil. To vzápětí potrestali domácí fotbalisté, když po lajně unikl aktivní Milota, nacentroval před branku, kde se k míči dostal Jiří Rejthar, který už měl snadnou pozici a poslal domácí do vedení. Hosté měli šanci vyrovnat, když centr ze strany od Václava Brauna našel na velkém vápně Jakuba Bočana, jeho střelu ale zblokovala pozorná obrana. Koloveč mohla potvrdit své vedení, ale v cestě jí stálo buď břevno nebo obránci hostí vykopávající míč z brankové čáry. Skóre se do konce zápasu už nezměnilo, Koloveč tedy slaví další vítězství a je stále první.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Úvod zápasu patřil domácím, ale po obdržené brance jsme se zlepšili, i když se nám zranil kapitán Jarina. Do poločasu jsme vyrovnali, to bylo důležité. V druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal, škoda, že se nám nepodařilo proměnit velkou šanci, za to nás domácí potrestali.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
S. Protivínský [-] - J. Bittengl [-] , P. Kadlec [-] , L. Chval [-] , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-] , M. Duchoň [-] , F. Šlajs [-] , J. Rejthar [-] , R. Denk [-] (65. T. Mastný [-] ) , J. Milota [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Pustovojt [-] , M. Tomášek [-] - D. Frank [-] , V. Braun [-] (55. Z. Strouhal [-] ) , M. Šinál [-] , P. Jarina [-] (20. V. Iščenko [-] ) - M. Bořil [-] (78. P. Cingroš [-] ) , V. Landrgott [-] - J. Bočan [-] , J. Sopko [-]

ŽK: 81. P. Kadlec .
Hráči zápasu: J. Milota - V. Braun .
Místo: Koloveč. Počet diváků: 120. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - RUBÁŠ Jaroslav, ŠTÖKL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.