Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si s chutí zastříleli


0

V devátém kole přivítali hráči Dlouhého Újezda na svém trávníku fotbalisty Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase již bylo rozhodnuto

Domácím se úvod utkání velmi vydařil. Již ve 4. minutě šli do vedení zásluhou přesné trefy Luciána Gitty. Ten samý hráč skóroval i o dvě minuty později a zařídil tak svému týmu raketový start do zápasu. Domácí hráči na trávníku jasně dominovali a byla jen otázka času, kdy se jim podaří navýšit své vedení. Ve 29. minutě se podařilo Luciánu Gittovi vstřelil ještě jednu branku a během půlhodiny se mu povedlo zkompletovat hattrick. Hráčům Újezda to ale nestačilo a v závěru poločasu přidali ještě dvě branky, konkrétně se do listiny střelců zapsali Milan Stoklasa Martin Dvořák. Domácí tedy jasně ovládli první půli a do kabin šli za velmi příznivého stavu 5:0.

Zápas místy připomínal exhibici

Druhé půli opět jasně dominoval domácí tým, který dokázal razantně navýšit své vedení. Od 54. minuty se jim v rozmezí šesti minut podařilo vstřelit čtyři branky, do střelecké listiny se zapsali Michal VrbaTomáš LandrgottMarcel Gitta, čtvrtou branku v zápase si připsal rozjetý Lucián Gitta. To ovšem nebylo všechno, v 64. minutě přidal svou druhou branku v zápase Tomáš Landrgott a bylo to již 10:0. Hosté ale utkání úplně nevypustili, snažili se alespoň hrozit z rychlých protiútoků a podařilo se jim vstřelit čestný gól, v 68. minutě skóroval Jan Plecitý. Domácí ale okamžitě odpověděli brankou Petra Földešiho. Do konce utkání viděli diváci ještě čtyři branky, všechny do branky Plané. Postupně se prosadili opět Petr FöldešiDominik BukvaMartin Dvořák a poslední branku vstřelil Petr Földeši, který také dokázal zkompletoval hattrick. Dlouhý Újezd tedy deklasoval Planou a nadále se drží za vedoucí dvojicí Tlumačov-Koloveč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner: Výsledek zápasu mluví za vše. Sympatické od soupeře bylo, že i za tak nepříznivého stavu se snažil hrát fotbal a nebetonoval, občasnými brejky zkoušel ohrožovat naši branku a nakonec se mu povedlo vstřelit čestnou branku.




Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - M. Stoklasa [-] (46. R. Bučan [-] ) , M. Vrba [-] , V. Zeman [-] , J. Švábek [-] - M. Gitta [-] (57. D. Bukva [-] ) , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-] , P. Roháč [-] (64. T. Bizoň [-] ) - T. Landrgott [-] , L. Gitta [-] -

TJ Slavoj Chodová Planá
F. Galba [-] - V. Vyskočil [-] , P. Chval [-] , M. Šmolík [-] , B. Soukup [-] , I. Ryška [-] , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , J. Plecitý [-] , M. Mikulík [-] (46. P. Sykal [-] ) , Z. Kutička [-]

ŽK: 2. M. Gitta , 25. P. Földeši .
Hráči zápasu: P. Földeši , L. Gitta .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - BUČAN Ondřej (N), MATYS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.