2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov si bez větších problémů došel pro tři body


Branky


0

V jedenáctém kole zavítali hráči Boru na půdu Postřekova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závodný zařídil raketový vstup domácích

Lepší vstup do zápasu si postřekovští ani nemohli přát, hned ve 2. minutě je totiž poslal do vedení Jiří Závodný. Rychlá trefa domácím pomohla, byli sebevědomější než soupeř a začali tlačit borské na jejich polovinu. Vypracovali si několik šancí na zvýšení skóre, které ale zůstaly nevyužity. Hosté se snažili vyrovnat, ale nedokázali se dostat přes pozornou obranu soupeře a když se dostali do nějaké šance, tak selhali v zakončení. Ve 30. minutě Postřekov navýšil své vedení zásluhou přesné trefy Daniela Karlíka. To byla pro hráče Boru velká rána, ze které se do konce poločasu nedokázali vzpamatovat. Skóre se již neměnilo, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle diváci očekávali nápor hostí, kteří se budou snažit změnit nepříznivý stav utkání. Nic takového se ale nekonalo, postřekovští si vedení bez problémů hlídali, nepouštěli soupeře vůbec k ničemu, nikam se nehnali a trpělivě čekali na možnost rychlého protiútoku. Hra moc pohledných akcí nenabídla, byl to spíše tuhý boj ve středu hřiště, se spoustu nedovolených zákroků. Rozhodčí ukázal celkem 6 žlutých karet, v 88. minutě dokonce vyloučil domácího střelce úvodní trefa Jiřího Závodného, který viděl druhou žlutou kartu. Skóre se ale nezměnilo, Postřekov tedy dokázal bez větších problémů porazit Bor 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Adam Polák: Od začátku zápasu jsme měli navrch, drželi jsme míč a soupeře jsme téměř k ničemu nepustili. Podařilo se nám dát dva góly, dvě další šance na skórování jsme zahodili. Ve druhé půli jsme se nikam nehnali, hráli jsme na jistotu. Soupeř byl takový odevzdaný, takže jsme to ubránili.

TJ Sokol Bor
Jaroslav Folejtar: První poločas se hrálo úplně bez obran, kdyby to skončilo 4:4, tak se nikdo nemohl divit. Domácím se povedlo dvakrát skórovat, my jsme bohužel naše šance neproměnili. Ve druhé půli se už nic zajímavého neudálo, domácí po zásluze zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - K. Kuželka [-] , V. Královec [-] , J. Němec [-] - P. Steinberger [-] , J. Závodný [-] , D. Steinberger [-] (85. V. Královec II [-] ) - F. Kreuz [-] (73. T. Václavovic [-] ) - D. Karlík [-] (65. L. Ledvina [-] ) , T. Ledvina [-] , D. Vavřík [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Blažek [-] , J. Stránský [-] , D. Jutka [-] (46. M. Buben [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Andrle [-] , T. Janků [-] , F. Pták [-] , P. Zeman [-] , J. Zeman [-] (89. J. Maczko [-] ) , J. Burda [-]

ŽK: 16. V. Královec , 31. J. Závodný , 45. F. Kreuz - 54. J. Burda , 60. F. Pták , 75. T. Janků , 80. J. Stránský . ČK: 88. J. Závodný .
Hráči zápasu: D. Karlík - F. Pták .
Místo: Postřekov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Duspiva Václav - ČERVENÝ Václav, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.