Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly v Šilheřovicích


Branky


4

Klimkovice přijely bojovat do Šilheřovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím první poločas vyšel

Šilheřovice využily domácího prostředí a do zápasu vstoupily lépe než soupeř. Klimkovice hrozily spíše sporadicky a byly nuceny se domácí hře přizpůsobit a hrát více defenzivně. Šance obou celků nebyly prvních dvacet minut jinak výrazné a jejich pokusy brankovou konstrukci úplně minuly, nebo si s nimi brankář bez většího úsilí poradil.  Hostům dělal problém především výborný tandem Voznici a Manďáka, kteří se přes Klimkovickou obranu dokázali probojovat. Právě zvýšený Voznica přidal ve 23. minutě první branku utkání, když po povedené kombinaci pálil přesně k tyči. Jasnou převahu na hřišti neměl ale ani jeden z týmu, a tak utkání bez favorita, pokračovalo v kvapném tempu. Celkem nečekaně padly ke konci první půle ještě tři branky. První se v 37. minutě opět prosadil Voznica. Ten ještě minutu na to stihnul naservírovat svému spoluhráči Patriku Petrovi míč před prázdnou bránu, ten ale zazmatkoval a v tutové šanci pálil až příliš vysoko. Zaváhání domácích využily ve 42. minutě Klimkovice, když si vybojovaly pokutový kop a přesná rána Mochelníka se zkrátka chytit nedala. Vypadalo to, ze Šilheřovice odejdou do kabin s jednogólovým náskokem. S tím ale nesouhlasil domácí hráč s číslem 8 Manďák. Po krásné individuální akci zasekl míč a poslal jej přímo do šibenice.

Klimkovice dvoubrankové manko nesmazaly

Do druhého poločasu vstoupily opět lépe Šilheřovice a už v 2. minutě po hvizdu se dokázal uvolnit Voznica a zkompletovat svůj hattrick. Možná i proto, že domácí útočník nedlouho poté střídal, nezvládlo mužstvo trenéra Malchárka další gól do konce zápasu přidat. Dál vypadla hra podobně jako v prvních 45 minutách, a to i přesto, že oba celky svou jedenáctku obměnily, jak to jenom šlo. Klimkovice se nakonec přece jenom začaly dostávat do šancí o něco více, ale na obrat to pořád nestačilo. Jejich snaha se zúročila až v 84. minutě, když obrana domácích zaspala a dovolila vystřelit Neuwirthovi, který tak uzavřel konečné skóre 4:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šilheřovice
Zdeněk Malchárek (trenér): “Chtěli jsme hrát s nulou, ale penalta se chytit nedala, byla dobře kopnutá a při posledním gólu naše obrana už trochu zaspala. Za výhru jsem ale samozřejmě rád.”




Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
M. Jendřejek [-] - T. Voznica [-] (55. V. Hlaušek [-] ) , P. Jakubec [-] , F. Václavík [-] (71. A. Šindler [-] ) , P. Petr [-] (78. D. Volný [-] ) , P. Redzina [-] , L. Lasák [-] , J. Manďák [-] , O. Sládek [-] , P. Horvát [-] , P. Valík [-] (46. L. Černý [-] )

TJ Klimkovice
M. Bača [-] - T. Neuwirth [-] , J. Krpec [-] , J. Šoltys [-] (71. D. Gelnar [-] ) , J. Bednář [-] , J. Šablatura [-] (46. J. Drábek [-] ) , K. Konečný [-] , M. Klemiš [-] , M. Mohelník [-] (58. J. Gelnar [-] ) , M. Moravec [-] (82. P. Křenek [-] ) , J. Vaněk [-] (46. R. Štvrtňa [-] )

Hráči zápasu: T. Voznica .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKLÁŘ Jiří - JUŘIČKA Jiří, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Müller
Tip experta: remíza

"Vyrovnaný zápas, šance na obou stranách, ale bez výraznějšího výsledku."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích