0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrabová venku zvládla zápas s Hatí


Branky


2

Celkek z Hrabové přijel zabojovat o body do Hati.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať předvedla kvalitu hned v prvních minutách

Celé utkáni začalo ve kvapném tempu, když se hned ve druhé minutě dostal po nákopu domácího stopera k zakončení útočník Hati, který ovšem hostujícího brankáře Kavuloka nepřekonal.  Hostům nepomohl ani fakt, že hned dvakrát museli kvůli zranění vynuceně střídat, a tak zprvu působili spíš neškodně a bránu domácích nijak výrazně neohrozili. Po 15 minutách se hra obou týmu ucelila, a tak jsme mohli vidět poločas, kde se do větších šancí dostávaly obě mužstva, ale gól se jim vstřelit nepovedlo. Navíc v brankách stáli zkušení hráči, přičemž gólmanovi hostů Kavulokovi, bylo čerstvě 40, ale na jeho výkonu se to nijak nepodepsalo. Poločas tedy skončil bezbrankovou remízou a nutno podotknout, že hlavně trenér Hrabové s první půlí zrovna spokojen nebyl.

Střídání hostům pomohlo

Po pár promluvách v kabině od trenérů, začal druhý poločas stejně jako ten první. Domácím se povedlo dostal dlouhý balón na útočníka, který ovšem tentokrát bránu netrefil, a tak se skóre neměnilo. Týmy ukazovali svou kvalitu stejně jako v prvním poločase a změnu stavu mohla přinést hlavička domácího borce, kterou ovšem na tyč krásným zákrokem vyrazil Kavulok. Hrabové chyběl důraz v koncovce, a tak sáhl trenér jednoho z útočníku a místo něj poslal do hry Formana, který už v 68. minutě předvedl své kvality, když přihrávkou pod sebe poslal míč na Ondračku a ten zpoza šestnáctky zakroutil míč k pravé tyči soupeře. Od té doby měli jasně navrch hosté a domácím už začínaly docházet síly, takže místo snahy o vyrovnání spíše sami museli bránit. V 82. minutě se krásně uvolnil Havlíček a přes levou stranu dotáhnul balón až do brány domácích. Hať se potom sice snažila s výsledkem něco udělat, ale chyběl ji čas a v zápase, který se hrál v třiceti stupňovém horku, šla vidět únava na obou stranách. Rozhodčí tak utkání zbytečně neprotahoval a po závěrečném hvizdu poslal domů Hrabovou se třemi body.

Příští týden hostí Hrabová Slavoj Rychvald a Hať se pokusí získat první body v Krásném Poli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Pavel Šula (trenér): "Musím říct, že jsme neměli moc natrénováno a horké počasí fotbalovosti taky nepřálo. Od Hrabové jsme čekali kvalitu, ale první poločas jsme s nimi hráli vyrovnanou partii. Za stavu 0:0 jsme sice měli pár šancí, ale nezvládli jsme proměnit ani jednu, a pak už to bylo jenom, kdo dá gól, vyhrál."

TJ SOKOL Hrabová
Milan Bacujlak (trenér): "V první půli jsme museli dvakrát nuceně střídat, takže jsme nepůsobili tak nebezpečně. V kabině jsme si pak něco řekli a druhý poločas jsme byli jasně lepším týmem. Kluci hráli zodpovědně a dneska to byl spíš kolektivní výkon, ale výhru jsme si zasloužili."



Sestavy


TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] , M. Tesař [-] (58. V. Bedrlík [-] ) , T. Kalvar [-] , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] , O. Chmelař [-] (46. D. Fojtík [-] ) , A. Heglas [-] , J. Machalla [-] , L. Gittler [-] (62. L. Tyleček [-] ) , L. Cigan [-]

TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - J. Kroker [-] , M. Šimon [-] , M. Ondračka [-] (83. P. Lipták [-] ) , T. Valošek [-] , R. Drulák [-] , M. Olšar [-] (61. I. Forman [-] ) , V. Loska [-] , M. Kulveit [-] (5. A. Volf [-] ) , A. Havlíček [-] , M. Brablec [-] (22. M. Mrva [-] )

ŽK: 7. M. Brablec , 16. V. Loska .
Hráči zápasu: J. Kroker .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: MATULA Sebastián - CHÝLEK Martin, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: remíza

"Těžké utkání na posouzení. Podle mě oba kluby získají po bodu."

Tip: výhra domácích