Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi napínavé derby v podání SK Toužim B a FK SMB Bochov B


Branky


0

Lepší derby si fanoušek ani nemůže přát. Žádný divák nezůstal v klidu. Napínavý zápas plný bojovnosti a krásného fotbalu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól se čekalo 5 minut

 

Do derby lépe vkročili hosté, kterým na první gól stačilo pouhých 5 minut. Hosté ukázali, že do Toužimi rozhodně nepřijeli prohrát. Jiří Brabenec přesně zamířil ze střední vzdálenosti. Rychlý gól pomohl k dobré atmosféře, která k derby patří, a celý první poločas probíhal v duchu napínavého a pohledného utkání. Hosté si své vedení udrželi do 26. minuty, kdy do vápna přiletěl balón z rohového kopu, který hosté nedokázali zneškodnit. Není třeba znova opakovat, že stav 1:1 dělá z derby opravdu krásný zápas. 

Hosté rádi vyhrávají

Začátek druhého poločasu za stavu 1:1 probíhal velmi živě. Oba týmy chtěly strhnout vedení na svojí stranu. SK Toužim B pokračovala ve své velmi pohledné kombinační hře. Ovšem v 51. minutě krásnou hru domácích narušil Petr Hebert, který z přečíslení skóroval. FK SMB Bochov B se díky svojí bojovnosti ujal vedení. Avšak domácí tým nepřestal hrát svůj pohledný fotbal. V 60. minutě se jim to vyplatilo, kdy Marek Kováč opět využil rohového kopu adresovaného právě jemu. Jenomže FK SMB Bochov B byl rozhodnut, že si zvenku přiveze 3 body a výsledek 2:2 se hráčům z Bochova moc nezamlouval. Na převzetí opětovného vedení hostům stačila pouhá minuta, kdy po rychlé rozehrávce zakončenou střelou z první, upravil na konečný stav 3:2 svojí druhou brankou v zápase Jiří Brabenec. Domácí fanoušci zbytek zápasu čekali marně na vyrovnávací gól.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim B
Trenér: Hezký zápas. Jen škoda, že jsme se na konci zápasu neradovali my.

FK SMB Bochov B
Hráč: Těžké body z těžkého zápasu. Čekají nás veliké oslavy.



Sestavy


SK Toužim B
T. Kváč [-] - J. Řezáč [-] , P. Krejčí [-] , R. Štětka [-] , J. Štádler [-] (80. B. Nekola [-] ) - T. Adamický [-] , J. Metlický [-] (65. J. Novák [-] ) , J. Havlovic [-] - M. Hejkal [-] , M. Kováč [-] - J. Paluch [-]

FK SMB Bochov B
J. Novák [-] - K. Buxbaum [-] , R. Vonšovský [-] , B. Peha [-] - J. Brabenec [-] , J. Gallšneider [-] , J. Vonšovský [-] , F. Duda [-] (81. J. Tomka [-] ) - J. Odlévák [-] (46. V. Fous [-] ) , P. Hebert [-] - M. Janáček [-] (77. J. Adamický [-] )

ŽK: 73. P. Krejčí - 25. F. Duda , 30. J. Odlévák , 60. M. Janáček , 70. J. Brabenec .
Místo: tráva. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Ďugel Pavol - DRABÍK David (N), CHYTKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.