3:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zatímco si jiní užívají klidné neděle, v Krásném Údolí se maká


Branky


4. R. Hrabě , 20. D. Vlček , 85. P. Olejník - 40. R. Langmaier (p.) , 57. L. Hrudkaj , 78. J. Nagy
0

Zápas, ve kterém padlo šest gólů skončil nerozhodně. Zápas fanouškům na servíroval plno zvratů a úžasný gól, na který soutěž jen tak nezapomene.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do kabiny

Domácí do zápasu skočili po hlavě a ve 4. minutě ukázali, kdo je tu doma. Hosté si ještě ani nezvykli na cizí prostředí, které jim nejspíš moc nesedělo a vlastní chybou se připravili o míč. Chybu potrestal Hrabě Radek. Brzký gól domácí hráče i fanoušky uklidnil. Ve 20. minutě přišlo další potěšení pro domácí fanoušky, kteří byli svědky rychlé a golové situace, na jejímž konci stál Vlček Dominik. Od té doby se hrálo velmi vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. Když už to vypadlo, že hosté půjdou do kabiny s prázdnou, vytěžili ze svého tlaku pět minut před koncem poločasu penaltu. Langmaier Radek si nemohl dovolit penaltu neproměnit a stav prvního poločasu upravil na 2:1. 

Gól, na který soutěž jen tak nezapomene

Na gól v druhém poločase fanoušci nemuseli dlouho čekat, když po 12ti minutách hry hosté vytěžili maximum ze standratní situace a vstřelili vyrovnávací gól. Hosté nabyli sil a boj o vítezství pokračoval do 78. minuty kdy se hosté  ujali vedení 3:2. Krásný třetí gól hostů, který i domácí fanoušci neochotně ocenili a nevidí se každý den, vstřelil Nagy Jakub, který briliantně svojí levačkou vymetl pavučiny. Tříbodový zisk hostům pět minut před koncem zápasu překazil Olejník Pavel, který z brejku vyrovnal na konečných 3:3. Místo třech bodů si týmy odvážejí po třech gólech a jednom bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Krásné Údolí
Domácí: Věřím, že jsme mohli zahrát líp, ale naštěstí jsme utrhli alespoň bod.

SC Stanovice
Josef Nyeki: Vypadalo to pro nás nadějně a bohužel nám chybělo trochu štěstíčka, ale i tak myslím, že jsme vydřeli zaslouženou remízu.



Sestavy


TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - P. Olejník [-] , D. Bůžek [-] , M. Kokšál [-] , D. Kašpar [-] - M. Korunka [-] , D. Vlček [-] , J. Podskoč [-] , V. Hrdina [-] - R. Hrabě [-] (70. F. Korunka [-] ) , M. Michalec [-] (65. O. Olejník [-] )

SC Stanovice
J. Nyeki [-] - J. Nagy [-] , R. Neudert [-] , P. Markof [-] , M. Čelovský [-] , R. Langmaier [-] , L. Hrudkaj [-] , P. Keranič [-] , J. Kadera [-] , F. Waldman [-] , V. Klauz [-]

ŽK: 42. D. Bůžek , 75. J. Podskoč , 77. O. Olejník - 30. L. Hrudkaj , 73. J. Nagy .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Varga Marian - DVOŘÁK Jiří (N), HRDÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.