Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důstojná prohra


Branky


0

Počerny držely po celých 90 minut zápas pevně ve svých rukou. K vítězství 5:1 jim pomohla i absence pěti hráčů na druhé straně. Přes svojí velkou absenci dokázaly Abertamy vstřelit gól a tím ukázat, že fotbal hrát umí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Od začátku zápasu byla znát absence kvalitních hráčů z hostujícího týmu. TJ Počerny udávaly tempo prvního poločasu, z pohledu diváka měly znatelně navrch. Fanoušci se na tribuně ani neuvelebili a Rubický Daniel, který dokázal utéct doposud neprůstřelné hostující obraně a najít skulinku mezi nohama brankáře, kterou využil. Daniel Rubický nastoupil do zápasu s velkou parádou, kterou potvrdil ne dlouho po prvním gólu gólem druhým. Při druhém gólu Daniela běžela na rozhočího hodinkách 15. minuta.  Po rychlém startu nastala pauza, ve které se hosté lehce vzpamatovali a do konce poločasu již neinkasovali. 

Pokračování

Druhý poločas pokračoval v duchu prvního poločasu. TJ Počerny ze svého tempa neubraly a nadále udávaly tempo zápasu. Svojí dominanci ukazovali hráči Abertam celý poločas, za který na své konto přidali tři góly, které byly pro fanoušky rozvrhnuty tak, že je zápas nemohl přestat bavit. V závěru zápasu, kdy už ubíhaly poslední dvě minutky zápasu, se povedlo hostům snížit. Ze standardní situace rozehrávané z oblasti půlky odkud balón trefil horní tyč branky, od které se odrazil k připravenému Janu Sedleckému, který vstřelil poslední gól zápasu. Na obrat už nebyl čas a musíme ocenit snahu hostů, kteří až do konce bojovali. Abertamy si z Počeren odváží důstojnou prohru.



Ohlasy k zápasu



TJ RZ Abertamy
Hanšut Viliam: Zápas by vypadal úplně jinak, kdyby nám nechyběli hráči, ale bohužel. Výsledek odpovídá našemu výkonu.



Sestavy


TJ Počerny
J. Čižmár [-] - L. Filek [-] , P. Sluka [-] , M. Valta [-] , D. Rubický [-] , A. Opl [-] (84. R. Košek [-] ) , L. Červenka [-] (40. A. Krajsa [-] ) , M. Karnet [-] , P. Krajsa [-] , D. Petrides [-] , M. Beran [-]

TJ RZ Abertamy
P. Chvála [-] - P. Rác [-] , M. Milko [-] , D. Ilušák [-] (70. D. Hanšut [-] ) , Z. Lakatoš [-] , A. Švec [-] (46. J. Sedlecký [-] ) , M. Sedlačík [-] , J. Bauer [-] , P. Gordík [-] , F. Manlík [-] , L. Nováček [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - ČIVIŠ Roman (N), CAKL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ RZ Abertamy 16 114:13 45
2 TJ Sokol Hájek 17 86:21 43
3 TJ Počerny 17 69:20 43
4 SC Stanovice 18 92:36 36
5 TJ "Budoucnost" Otročín 17 33:48 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 25
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 67 65,0% 1
2 Radek Hruška 59 54,1% 1
3 Venca Likeš 58 59,8% 0
4 Karel Chovánek 37 56,9% 1
5 Miroslav Liška 12 50,0% 1
Zobrazit celou tabulku