Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hazlov si doma bez problémů poradil s Křižovatkou


Branky


0

Domácí vyhráli i díky čtyřem gólům Daniela Zavadila.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu velice dobře a po jedenácti minutách hry se ujali vedení. Střelcem branky byl Petr Fuxa. Trvalo ovšem jen pět minut a hosté vyrovnali zásluhou gólu Františka Čiháka. Zbytek prvního poločasu však patřil domácímu kanonýrovi, Danielu Zavadilovi. Ten se prosadil ve 21., 25. a také ve 40. minutě a dokončil tak hattrick během pouhých 19 minut! Domácí tak šli do šaten s komfortním třígólovým náskokem, skóre bylo 4:1.

 

A jak Daniel Zavadil skončil první poločas, tak začal i ten druhý. V 55. minutě totiž přidal další branku a zvýšil už na 5:1. Zápas se poté spíše dohrával, oba týmy věděli, že je rozhodnuto. Hosté ale dokázali přece jen ještě snížit, v 70. minutě upravil na konečných 5:2 pro Hazlov Valent Onduška.



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
F. Fuxa [-] - J. Šole [-] , D. Šturm [-] , J. Vališ [-] , M. Kočka [-] (46. R. Nožina [-] ) - V. Strnad [-] , M. Tuček [-] , M. Kočka [-] , P. Beneš [-] - D. Zavadil [-] , P. Fuxa [-]

SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - D. Srp [-] , J. Štrér [-] , J. Melničuk [-] , J. Brückner [-] - V. Onduška [-] , F. Králík [-] , J. Rada [-] , K. Mariánus [-] - F. Čihák [-] (70. J. Sova [-] ) , L. Metlický [-]

ŽK: 50. R. Nožina - 55. J. Melničuk .
Hráči zápasu: D. Zavadil - F. Čihák .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.