Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

4.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplá si doma poradila se Starou Vodou


Branky


0

Domácí otočili nepříznivě se vyvíjející utkání a připsali si tak tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání měli ale lepší hosté. Stará Voda se také v 16. minutě dostala do vedení. Teplá dokázala vyrovnat, o první branku domácích se ve 26. minutě postaral Radek Fišer. Domácí byli nabuzeni srovnávací brankou a vypracovali si i další šance, ty už ale proměnit neodkázali. V prvním poločase už další branky k vidění nebyly a do kabin se šlo za stavu 1:1.

 

 

Teplá ve druhé půli pokračovala v nastolené aktivitě a dočkala se odměny. V 59. minutě zamířil přesně Petr Švábek, který tak dokončil obrat ve skóre. Domácí nadále nepolevili a v závěru přidali dvě důležité branky, kterými si své vítězství pojistili. Nejprve se v 80. minutě podruhé v zápase prosadil Radek Fišer a poté ještě ve stejné minutě přidal čtvrtou branku Teplé Lukáš Dubský. Hosté sice v závěru vrhli síly do útoku a dokázali dokonce i korigovat brankou Vladimíra Harvana z 82. minuty, domácí si ale přesto dokázali výhru pohlídat a získat důležité tři body.



Sestavy


TJ Sokol Teplá
M. Bydžovský [-] - P. Švábek [-] , Z. Koudelka [-] , P. Dvořák [-] , A. Psohlavec [-] (24. S. Čáp [-] ) - R. Peřina [-] , D. Novák [-] , R. Fišer [-] , R. Kozic [-] - L. Dubský [-] , P. Psohlavec [-]

TJ Sokol Stará Voda
J. Slavík [-] - M. Tlčík [-] (70. J. Melichar [-] ) , M. Franek [-] , M. Buchta [-] - V. Harvan [-] , P. Krofta [-] , R. Pecher [-] - T. Hradský [-] (10. J. Marek [-] ) , F. Procházka [-] , M. Tlčík [-] (57. O. Buček [-] ) - J. Bartůněk [-]

ŽK: 8. D. Novák , 57. L. Dubský .
Hráči zápasu: R. Fišer - V. Harvan .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUCHTA Radek - VOKÁČ Jaroslav (N), BAJCURA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.