6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 15:00

5.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drmoul doma jasně porazil Teplou


Branky


10. N. Elias , 23. T. Kafka , 40. J. Mucek , 43. T. Kafka , 53. N. Elias , 77. M. Purkrt
0

Domácí nepovolili soupeři ani jediný gól a sami jich vstřelili hned šest.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut bylo zcela jasné, kdo je na hřišti pánem a netrvalo dlouho a začalo se to projevovat i na skóre.V 10. minutě otevřel skóre Nebiyu Elias. Ve 23. minutě dokázal Drmoul své vedení zdvojnásobit, když se prosadil Tomáš Kafka. Zlomový byl nakonec především závěr první půle. Nejprve se totiž ve 40. minutě přesně trefil Jan Mucek, aby o tři minuty později přidal svoji druhou branku zápasu Tomáš Kafka. Výsledek prvního poločasu byl tedy jednoznačný, Drmoul vedl 4:0.

 

 

Hosté nevstoupili do druhé půle špatně a připravili si i několik šancí, byli to ale domácí, kteří se prosadili a definitivně rozhodli tento zápas.  V 53. přidal svůj druhý gól Nebiyu Elias a v 77. minutě uzavřel skóre na konečných 6:0 Miroslav Purkrt.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Drmoul
Martin Moucha, domácí: Od začátku mělo utkání jednoznačný průběh, hostě zahrozili jen z trestného kopu a několik centrů zlikvidoval jistý gólman Rulík a soustředěná obrana, tentokrát jsme byli produktivní, přestože opět příliš šancí bylo zahozeno. Postupně hosté ke konci zápasu rezignovali a zápas byl ukončen v poklidu. Jistý byl brankář domácích a z hráčů v poli nejaktivnější Kafka, kterému se dařilo i střelecky.

TJ Sokol Teplá
Jan Pavlík, trenér Teplé: Zápas se nám vůbec nepovedl, hlavně první poločas. Ve druhé půli jsme trochu srovnali krok, bohužel ale rozhodly další dva góly soupeře.



Sestavy


TJ Sokol Drmoul
J. Rulík [-] - M. Blažek [-] , M. Purkrt [-] - J. Mucek [-] , T. Kafka [-] , P. Kóša [-] - N. Elias [-] , T. Šelmek [-] - R. Klofanda [-] , M. Langer [-] , K. Novotný [-]

TJ Sokol Teplá
M. Bydžovský [-] - Z. Koudelka [-] - D. Novák [-] , R. Fišer [-] - - J. Bartoška [-] , P. Švábek [-] , S. Mydloch [-] , F. Šourek [-] , L. Pavlík [-] , R. Mydloch [-] , P. Dvořák [-]

ŽK: 75. M. Purkrt - 35. Z. Koudelka , 71. M. Bydžovský .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Balhar Ivan - MATOUŠEK Václav (N), BOLEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.