1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role doma podlehla Merklínu


Branky


0

Hráči Staré Role přivítali na svém hřišti tým Merklína. Karlovarští by se v případě výhry vyhoupli na první místo tabulky, což se nakonec nestalo, protože po bojovném výkonu získal všechny tři body Merklín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Role vstoupila do utkání aktivně a v prvních dvaceti minutách zatlačila svého soupeře. Na hřišti jako by byl pouze jediný tým, kterým byli právě hráči Karlových Varů. Úvodní tlak domácích však Merklínští přežili bez újmy a byli to právě oni, kdo se radoval z první vstřelené branky utkání. O tu se postaral v 32. minutě krásnou střelou z voleje Mikuláš Švajka. A protože domácí hráči své šance nevyužívali, šlo se do šaten za stavu 0:1.

 

Do druhého poločasu vstoupila Stará Role podobně jako do toho prvního s tím rozdílem, že na konci tlaku byla vyrovnávací branka z kopačky Tomáše Pazdery. Obě mužstva si následně vytvořila několik příležitostí, zejména ty domácí byly doslova gólové. Deset minut před koncem nastřelil hostující Sýkora tyčku a vypadalo to, že zápas skončí remízou. Jenže do své druhé brankové přiležitosti se dostal Milan Sýkora, který si tentokrát poradil jak s brankovou konsrukcí, tak i s brankářem Povinským a vystřelil Merklínu vítězství 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Jako vždycky jsme měli převahu ve hře, to znamená, že po většinu utkání jsme kombinovali my, ale nepodařilo s nám proměnit většinu šancí, které jsme měli. Až do konce jsme usilovali o vítězství, ale nepokryli jsme dva brejky, kdy nám dali dvě branky. Tu druhou branku jsme dostali pět minut před koncem zápasu.

EP Merklín
Milan Vlčko: Byli jsme si vědomi síly soupeře, který sestoupil z kraje. Přečkali jsme dvacet minut, kdy nás domácí zatlačili. Po jedné ze standartek z rohu se krásným volejem trefil Švajka. Naše hra se zlepšila, udrželi jsme vítězství 1:0. Ve druhém poločase na nás soupeř opět vletěl a dostali jsme gól na 1:1. Už to vypadalo, že zápas skončí nerozhodně a deset minut před koncem utekl Milan Sýkora, nejdříve trefil tyčku a potom šel ještě jednou sám na brankáře, položil si ho, udělal mu tyčku a strhl vítězství na naší stranu. Zápas byl vyrovnaný. Musím poděkovat celému mužstvu za výbornou práci a za to, jak bojovali.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - V. Březina [-] , L. Pfreimer [-] , A. Roubíček [-] , A. Sochor [-] - J. Kubíček [-] (70. M. Holub [-] ) , R. Voborský [-] , D. Hušek [-] , J. Stýblo [-] , J. Nerad [-] , T. Pazdera [-] -

EP Merklín
M. Dobeš [-] - P. Hladík [-] , M. Sýkora [-] , M. Denčev [-] (89. J. Vedlich [-] ) , M. Švajka [-] (82. M. Šuver [-] ) , F. Hladík [-] , A. Neč [-] , J. Kučera [-] , J. Tregler [-] (60. M. Wöllner [-] ) , J. Vodrážka [-] , P. Veselý [-]

ŽK: 58. A. Sochor , 75. R. Voborský - 57. F. Hladík , 63. M. Švajka .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Henych Karel - LHOTKOVÁ Veronika, HLAVATÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.