Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice odváží z Hroznětína všechny body


0

Hroznětín přivítal v rámci prvního utkání I. A třídy na svém  hřišti TJ Rozvoj Trstěnice. Vyrovnané utkání nakonec dopadlo lépe pro Trstěnici, která dokázala využít své dvě gólovky a vyhrála 1:2 z pohledu domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl několik zajímavých brankových příležitostí a to zejména ze strany domácího Hroznětína. Ten se tlačil výrazně tlačil do koncovky, ale prvním mužstvem, které vstřelilo branku, bylo mužstvo hostují. V 42. minutě se totiž prosadil Filip Kovárník a otevřel tak brankový stav zápasu, který vydržel až do konce první půle.

Hroznětín se z inkasované branky oklepal rychle. Chvíli po začátku druhého dějství se totiž prosadil Lukáš Ondráček a srovnal tak stav na 1:1. Jenže nerozhodné skóre netrvalo dlouho. Hned o minutu později, tedy v 47. minutě, se trefil David Kovárník, který vrátil vedení opět Trstěnici. Hroznětín už po zbylou část zápasu vstřelit branku nedokázal a Trstěnici tak podlehl 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín
Petr Mrňka: Byli jsme po celou dobu zápasu lepší. Trstěnice vystřelili třikrát, z toho dali dvě branky. Rozhodčí nám nepískl pět minut před koncem jasnou penaltu. Na první zápas v A třídě, co je trénuji, mám dobrá pocit. Neměli jsme štěstí v koncovce, jinak si myslím, že jsme byli lepší mančaft ve všech směrech.




Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - J. Michlík [-] , J. Provazník [-] , J. Klas [-] , M. Benda [-] - M. Schneider [-] (76. D. Ondráček [-] ) , L. Ondráček [-] , D. Zburník [-] , J. Eret [-] - L. Hubal [-] , T. Koch [-] -

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - T. Pečínka [-] , P. Nečas [-] , S. Staněk [-] , D. Klečka [-] (68. M. Rác [-] ) - D. Kovárník [-] , R. Kojma [-] , F. Kovárník [-] (90. L. Karlíček [-] ) , V. Bezdička [-] , A. Kurčík [-] - L. Horní [-] (68. M. Pešek [-] ) -

ŽK: 23. J. Michlík , 63. M. Benda - 44. T. Pečínka , 78. V. Bezdička , 80. A. Kurčík , 88. M. Pešek .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmat David - ŠTĚRBA Václav, GRŮZA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.