R. Fukal 87.
1:1
(0:0)
57. O. Lipš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno se z úvodu s Holubovem o body jen podělilo, dvoubrankový výčet v tomto utkání rozhodl smírně


Branky


87. R. Fukal - 57. O. Lipš
0

Nový ročník se otevřel i pro hráče SK Holubov, kteří v úvodním kole zajížděli k zápasu na břeh lipenské přehrady. Tam jej však čekal domácí celek FC Lipno nad Vltavou a ten rozhodně nehodlal prodat svou kůži lacino. Po bezbrankovém prvním poločase se hosté dokázali prosadit, ale v závěrečných fázích utkání inkasovali smolný gól a o své nadějně vypadající vítězství přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod do zápasu nenasvědčil tomu, kdo bude úspěšnější

 Hosté na Lipno přijeli s pouhým jedním střídajícím hráčem, čehož musel zakrátko trenér Holubova využít. Po jediném vystřídání, které holubovské zužovali, musel tým hostí zamíchat sestavou. Začátek zápasu ze stranu Holubova mnoho fotbalové radosti nepřinesl a hráči se s novou sezónou spíše seznamovali, kdežto lipenští si vytvořili značný tlak a operovali na útočné polovině, z čehož si vypracoval i několik slibných příležitostí, když se střela kapitána březiny otřela o tyč. To byl signál i pro hosty a ti málem udeřili ihned záhy na druhé straně. Po dlouhém nákopu šel sám na bránu Kořínek, zakončení však prováhal a gólman Krahulec šanci zlikvidoval. První poločas tak skončil bezbrankovým skórem.

Ani druhý poločas vítěze vyrovnaného zápasu neurčil

Druhá půle byla z pohledu hry hostů o poznání odvážnější. Střídající Lipš donutil soupeře k chybě a postupoval sám na bránu. Tváří v tvář Krahulcovi se rozhodl soupeřova brankáře přehodit, ale ten mu jeho pokus konečky prstů vychytal. Zkušený matador dosral však příležitost o pět minut později a tu již zužitkoval, když po autovém vhazování míč doputoval za obranu a tam jej zhruba z dvaceti metrů silou napálil až do brány. Fotbalisté Lipna spoléhali na dlouhé nakopávané míče po křídlech, po jejíž soupeře zasypali vlnou centrů, z čehož se vyvinulo i několik rohových kopů, ale prozatím holubovští odolávali. V za pět minut dvanáct, čili pouhé tři minuty před koncem. Lipenští se dostali do přečíslení a centrující Fukal se trochu ukopl. Jeho nepovedená vzdušná přihrávka nakonec zaplula do brány a znamenala vyrovnání.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina (FC Lipno nad Vltavou): V prvním poločase jsme měli několik možností rozhodnout snad celý zápas v náš prospěch, ovšem tutovky, které jsme měli, jsme nedokázali proměnit. Druhý poločas nebyl už tolik divácky atraktivní, jako ten první. Hrálo se převážně okolo středu hřiště. Naštěstí nás zachránil poněkud náhodný gól, jenž zapadnul do brány po nevydařeném centru střídajícího hráče. Remíza odpovídala spíše vývoji druhé půle.




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - P. Šumbera [-] , M. Vítek [-] , V. Liebl [-] - P. Sládek [-] , M. Víšek [-] , R. Krátký [-] , L. Fenc [-] - M. Hamburg [-] (46. R. Fukal [-] ) , V. Březina [-] , D. Gregor [-]

SK Holubov
M. Popel [-] - V. Franěk [-] (37. O. Lipš [-] ) , O. Bukovinský [-] , J. Hůlka [-] , T. Franěk [-] - L. Kroček [-] , P. Pešl [-] , V. Schuster [-] , M. Jakubec [-] - P. Uibelacker [-] , M. Kořínek [-]

ŽK: 41. M. Vítek , 64. D. Gregor - 25. M. Kořínek , 37. P. Uibelacker , 67. P. Pešl .
Hráči zápasu: M. Víšek , P. Sládek - O. Lipš .
Místo: Lipno nad Vltavou. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.