2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmberk pošesté nedokázal vyhrát, když ROMO po třech smůlách úročilo


Branky


0

Po tom, co před týdnem dokázal SK Fotbal Rožmberk uhrát svůj první letošní bod, dalo se očekávat, že se od miniúspěchu dokáže odrazit. Opak byl pravdou a hned v následujícím kole nestačil na FC ROMO Český Krumlov. Domácí celek nezažíval slavné časy, přesto, že úvodní dvě střetnutí vyhrál. Po třech po sobě jdoucích neúspěších ale po zásluze bere všechny body a posouvá se výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanému duelu svědčilo i průběžné skóre

Českokrumlovské ROMO nevstoupilo do utkání vůbec špatně a to, co se jeho mužstvu v posledních kolech nevedlo, jakoby se naprosto jasně rozplynulo. Dokonce se domácí dostali vcelku rychle do zaslouženého vedení, když v osmnácté minutě využili výhodu rohového kopu. Centrovaný balón od praporku byl sice nejprve odražený, ale našel si cestu přímo na kopačku A. Důnky, jenž se s ničím nemazal a z první jej namazal přímo do sítě za Jakubcova záda. Ovšem, jak ROMO utkání zahájilo obstojně, tak rychle také polevilo a hra se začínala postupně vyrovnávat s proměnlivými hrozbami Rožmberka. Ten se o srovnání snažil tak dlouho, až se jej dočkal a nutno podotknout, že naprosto zaslouženě. Ve dvaatřicáté minutě určilo úspěšnou střelou na průběžný poločasový výsledek po jedné brance na každé straně F. Fatura.

Záchrana přišla v za pět minut dvanáct

Druhý poločas začal s vyrovnaným rozpoložením obou táborů, kdy lepšího výsledku dosáhli hosté, ale domácí celek si oproti hře, kterou odváděl v úvodu utkání, značně pohoršil. Sami českokrumlovští začínali hru postupně otevírat, načež měl Rožmberk více prostoru pro kombinaci, ale bez gólového vyjádření. Toho se v samotném závěru dočkali opět prvně úspěšní Romové. Balon potažený od obrany přes zálohu si přebral A. Kotlár, kterýžto v individuální akci pokračoval, dovedl jej až před brankou a tam jej nekompromisně zasadil k levé tyči rožmberské svatyně. Jelikož do ukončení onoho utkání zbývala jedna jediná minuta, jednalo se o jasnou záchranu domácího mužstva, s níž mohl soupeř jen těžko něco vymyslet.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 



Ohlasy k zápasu


FC ROMO Český Krumlov
Petr Bordáč: Utkání se nám nedařilo a přes skutečnost, že jsme vyhráli, nemůžeme být s naším výkonem spokojeni. Obstojně jsme hráli do první branky a poté jsme hru úplně odevzdali, z čehož soupeř také zaslouženě vyrovnal. Ve druhé půli se však hrálo docela vyrovnaně a ačkoliv jsme Rožmberk pustili do několika šancí, zachránili jsme se gólem v poslední minutě. Za tento zápas musím moc pochválit Andreje Důnku, který vstřelil opravdu krásný gól a Aleše Kotlára, jenž nás na konci zachránil, čili oba střelce.




Sestavy


FC ROMO Český Krumlov
F. Dunka [-] - P. Bordáč [-] (75. J. Bordáč [-] ) , R. Dunka [-] , G. Sivák [-] , D. Hrdlička [-] - M. Kotlár [-] , A. Důnka [-] , M. Sivák [-] , R. Kotlár [-] (46. P. Žigo [-] ) - T. Bílý [-] , A. Kotlár [-]

SK Fotbal Rožmberk
P. Jakubec [-] - L. Kus [-] , J. Rolník [-] , L. Pokorný [-] , B. Bauml [-] - F. Fatura [-] , L. Trapl [-] , L. Závodský [-] , D. Lávička [-] - L. Sojka [-] , P. Vidlák [-]

ŽK: 80. T. Bílý - 71. F. Fatura .
Hráči zápasu: A. Důnka , A. Kotlár - F. Fatura .
Místo: Černá v Poš.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Sivák Zdeněk, Krotký Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.