Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno si v Holubově zřídilo střelnici a osmi kulemi domácí doslova sejmulo


Branky


0

Na góly atraktivní zápas nabídlo v pořadí první utkání III. třídy Českokrumlovska, kde se na vlastní půdě v rámci osmého kola představil SK Holubov, který v aktuálním ročníku již podruhé měřil síly s týmem FC Lipno. Úvodní utkání oněch soků skončil remízou s jednou brankou na každé straně a tak se vyrovnaný výsledek dal čekat i tentokrát, jenomže pravý opak je pravdou. Hostující mužstvo s místními nelíbivě zametlo a vysoko vyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poněkud jednostranný poločas odstartoval debakl

Výsledek zápasu, i ten poločasový, jasně hovoří pro iniciativu a chtíč fotbalistů Lipna, jenomže úvodní dvacetiminutovka nepřinesla to, co každý fotbalový fanoušek očekává. Nepřinesla vstřelené branky. První gólové vyjádření přišlo až s počátkem druhé poloviny primárního dějství a o otevření skóre se zasloužil Milan Víšek, pro něhož to byl již šestý letošní střelecký úspěch a v týmových statistikách tak zaujímá druhé místo, co se produktivity týče. V tu dobu se Holubov ještě zahanbit nenechal a po půlhodině hry se o vyrovnání zasloužil jeden z nejviditelnějších mužů domácího týmu, jmenovitě Dominik Bušta, ovšem skóre nezůstalo vyrovnané dlouho a debakl mohl začít. Během čtyř minut Lipše dvakrát překonal kanonýr a lipenský aktuálně nejlepší střelec Lukáš Konečný, jehož svou první zápasovou brankou doplnil i Daniel Furik, kterýžto završil skóre prvního poločasu na jednoznačných 4:1.

Holubov už si nepřičichl a jen inkasoval

Druhý poločas už byl v jasné režii hostujícího mužstva. Hodinu hry úspěšně uzavřel David Gregor. Ten byl prvním hráčem, kdo prostřelil hostujícího střelce Buštu, který v brankovišti zastoupil matadora Lipše, jehož potrápilo starší zranění a nedovolilo mu pokračovat. No a zbytek utkání již patřilo zapsaným střelcům, kteří si jen vylepšili své dosavadní výčty. Nejprve v jednasedmdesáté minutě svou druhou trefu přidal Daniel Furik a podruhé v zápase se dvakrát v závěsu prosadil Lukáš Konečný. Tentokrát mu stačilo devět minut, aby opakovaně úročil a sám si v utkání připsal celkem čtyři góly. Lepší tým na hřišti tak bral zcela zasloužené vítězství.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Holubov
Miloslav Novák (pomezní rozhodčí): K zápasu, kde výsledek mluví za vše, opravdu není co dodat. Určitě hráčům prospěje jednou za čas dostat takový nářez, ačkoliv to k tomu prvních dvacet minut nenasvědčovalo. Po druhém vedoucím gólu se utkání zlomilo a Lipno, které bylo lepší, jasně úročilo. Všichni naši kluci hráli pouze dle svých možností a hodně se na nás podepsala nekompletnost v základní sestavě, kde nám scházely hned tři základní stavební kameny. Nyní musíme počkat, jestli se hráči do dalšího zápasu dají dohromady.




Sestavy


SK Holubov
O. Lipš [-] (46. D. Bušta [-] ) - T. Franěk [-] , V. Franěk [-] , P. Kupka [-] , P. Pešl [-] - L. Kroček [-] , D. Bušta [-] (46. V. Brož [-] ) , M. Bušta [-] , J. Fuka [-] (46. I. Petrášek [-] ) - P. Uibelacker [-] , A. Rychlík [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - L. Fenc [-] , D. Furik [-] , M. Víšek [-] , V. Liebl [-] , D. Gregor [-] , R. Krátký [-] (71. J. Staněk [-] ) , L. Konečný [-] , M. Vítek [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

ŽK: 35. O. Lipš - 74. M. Vítek .
Hráči zápasu: D. Bušta - R. Krátký , L. Konečný .
Místo: Holubov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hybner Jan - Novák Miloslav, Macák Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.