2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V pekelném vedru se dělily body


Branky


0
Bukovsko si veze bod z Břilic
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

   Za tropických teplot začali hosté dobře. Prověřili Břilice dvěmi slušnými střelami. Ale v 9. minutě udeřili domácí zásluhou Přibyla. To když dlouhý aut do malého vápna zřejmě vinou oslnivého slunce vypadl brankáři hostí míč na kopačku zmíněného střelce.  Hosté se několik minut z obdržené branky oklepávali, ale po té hru vyrovnali. Ve 22.minutě vyrovnali i skóre. Zasloužil se o to Richard Mach. Ve 43. minutě zakončoval po pohledné kombinaci domácích z malého vápna Straka. Domácí tak šli do šaten za stavu 2.1. 

Boj o body pokračoval

   Druhou půli zahájili lépe domácí, a své šance nevyužili. Hosté se pak začali mírně zvedat. V 60.minutě ze skrumáže vyrovnal na 2:2 Mikeska. Oba týmy se pak snažili urvat vítězsví. Na každé straně byly k vidění dvě slibné příležitosti, ale skóre se už nezměnilo.


Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Zápas se hrál za úmorného vedra, což mělo vliv na jeho tempo. Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří měli šanci na vstřelení branky. To se ale povedlo v 9. minutě domácímu Přibylovi - 1:0, pro kterého to byla již třetí branka ve třetím utkání za sebou. Ve 22. minutě se po ztrátě míče uprostřed hřiště a po chybě domácí obrany prosadili hosté Machem - 1:1. Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou, až se ve 43. minutě trefil domácí Straka po pěkné akci po levé straně ve spolupráci s Kroupou - 2:1. Tak skončil první poločas. O přestávce byl Matoušek nahrazen Miroslavem Jiráčkem, který měl hned v první minutě druhé půle velkou šanci, kdy od půlící čáry běžel sám na branku hostí, ale zbytečně ji zastavil a hosté mu míč sebrali. Pak se fotbal vytratil a byl to jen boj, což se divákům nemohlo líbit. Za zmínku stojí už jen šance domácího Houdka a vyrovnávací branka Mikesky v 60. minutě - 2:2. Poté se utkání již víceméně dohrávalo. Ztráta dvou bodů nás sice mrzí, ale remíza je asi spravedlivá. Věřím, že se nám příští utkání v Lišově povede herně lépe a popereme se o body. Nejlepší hráči utkání: Přibyl, Straka.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér hosté ): Zápas se hrál za velkého vedra. Jeli jsme do Břilic vyhrát, ale mohli jsme i prohrát. Podali jsme bojovný a koncentrovaný výkon. Podle všeho co bylo na hřišti k vidění je remíza spravedlivá.



Sestavy


Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - M. Flaška [-] , H. Holý [-] , D. Straka [-] , O. Beníšek [-] (67. J. Kučera [-] ) - P. Tůma [-] , J. Matoušek [-] (46. M. Jiráček [-] ) , R. Kroupa [-] (68. P. Jiráček [-] ) , M. Přibyl [-] - T. Houdek [-] (58. J. Kolář [-] ) , I. Redžepi [-]

TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , J. Klika [-] , P. Zahradník [-] , Z. Dušek [-] - F. Hruška [-] , J. Vlach [-] (80. R. Mach [-] ) , J. Mikeska [-] , R. Mach [-] - T. Venčovský [-] , R. Kokeš [-]

ŽK: 20. Z. Dušek , 22. J. Mikeska , 81. R. Mach .
Místo: Břilice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.