0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol naplno zabodoval v Řečici


Branky


0

 Suchdol neinkasoval a potrestal Řečici

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branky, ale s červenou

    V tomto zápase hlavní rozhodčí nechal hru poměrně plynout a hosté ze Suchdola nad Lužnicí byli lepším týmem. V prvním poločase branka sice po dvou průměrných šancích na obou stranách nepadla, ale zrodila se dost možná rozhodující situace zápasu. A to když ve 37. minutě Hešíkův faul psychicky neustál Vojtěch Jánošík a za oplácení si vysloužil od rozhodčího Picky červenou kartu. Po oboustrané rozmíšce byli hosté rádi jen za žlutou kartu. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu, ale s výhodou jednoho hráče v poli pro hostující Suchdol.

Hosté 100% využili chybu

    Domácí jakoby poněkud znervózněli přesto v oslabení začali svého soupeře zlobit. I tak druhá půle nabídla bojovný souboj s minimem šancí. V té největší dokázal v 72.minutě uspět Štěpánek. Když využil českou uličku a potrestal chybu domácích. Kardašova Řečice i v 10ti byla zdatným soupeřem, ale na zvrat to bohužel pro ně nestačilo. V jejich nejslibnější akci pár minut před koncem zaskočil za brankáře hostů jeho parťák z obrany a míč před brankovou čarou odvrátil.

 

                               SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér domácí ): Suchdol byl v první půli lepším týmem. My jsme si červenou zasloužili, ale na druhé straně měla být také. Byl to remízový zápas. Udělali jsme jednu minelu a soupeř jí potrestal. Ale i takový bývá fotbal, stalo se a je to pro nás trpká prohra.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastilav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Rozhodčí pouštěl tvrdší hru a my byli v první půli lepším i šťastnějším týmem co se týče vyloučení. Ve druhém dějství to bylo dobývání domácí branky centry. Celý náš mančaft to odmakal. Hodně toho uhasil Aleš Arenberger na předstoperu.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - J. Roh [-] , M. Nedoma [-] , T. Pražák [-] , P. Vosecký [-] - V. Jánošík [-] , M. Zeman [-] (60. R. Vyhlídka [-] ) , M. Bílek [-] , S. Sedláček [-] - O. Jánošík [-] (64. M. Vodička [-] ) , J. Kovář [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - T. Záruba [-] (65. M. Březina [-] ) , A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , J. Kříž [-] - J. Záruba [-] , L. Hešík [-] , R. Arenberger [-] , P. Špale [-] (71. Š. Kubašta [-] ) - F. Rácik [-] (46. L. Kuchyňka [-] ) , L. Štěpánek [-] (79. V. Soudek [-] )

ŽK: 22. S. Sedláček , 84. P. Vosecký - 37. L. Hešík , 80. V. Soudek . ČK: 37. V. Jánošík .
Hráči zápasu: A. Arenberger .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - PICKA Pavel - ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.