1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice veze 3 body ze Stropnice


Branky


83. J. Haňur - 25. J. Havel , 48. J. Havel
0

Bystřice vytěžila z minima maximum a slaví výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poměrně vyrovnaný poločas hosté vyhráli

   Špatný den Stropnice začal zraněním stopera Jindry při rozcvičce před zápasem. Bystřice se dostavila k zápasu jen v 11ti lidech. Už ve druhé minutě zkusil z dálky vystřelit kapitán Bobál, ale Josefíkovi velkou práci nepřidělal. Ve 4. minutě na nebezpečný centr hostů vápnem Bobál nedosáhl. V 7. minutě ukončil závar v pokutovém území domácích zdvižený praporek a odpískaný offsajd. O minutu později byl v blízkosti vápna faulován Chovanec. Domácí trefili jen zeď, ale míč se odrazil na jejich kopačky. Následnou gólovou přihrávku zmařil také offsajd. Po čtvrthodině hry se před branku prodral Chovanec. Zblízka však Prinze nepřekonal. Ve 22. minutě měl prostor k zakončení Náprava, který nezakončil přesně. O minutu později stejný hráč po rohu hlavičkoval znovu nepřesně. Ve 25.minutě unikl po křídle Drábik a naservíroval míč před prázdnou bránu Havlovi, který bez problému skóroval. V 28. minutě centr domácích bystřičtí odhlavičkovali  za sebe. Tam se zjevil Šedivý, ale z úhlu netrefil. Ve 32. minutě byla Staňkova slabá střela levačkou sražena k Šedivému jež Prinze nepřekonal. O minutu později dobře střílel Holej. Prinz byl ovšem u levé tyče zavčasu. V poslední minutě prvího poločasu se po centru Holeje dostal ke střele Staněk. Jeho pokus hosté zablokovali.

Rychlý gól Bystřice a pozdní snížení Stropnice

   Hned v první minutě hosté centrovali na Nápravu jehož slabé zakončení odvrátil Szypula. O dvě minuty později donutil Havel domácího brankáře se červenat. Když jeho centr z půlky Josefík podběhl a Bystřice vedla 0:2. Ve 49. minutě se k zakončení ve vápně dostal Kořínek, ale střílel velmi nepřesně. V 53. minutě si Stropnický gólman napravil svou reputaci, když vyrazil do brány se stáčející roh Havla. V 58. minutě Prinz Holejův centr nezasáhl. Hostující obrana jej dokázala zaskočit a vykopnout míč z brankové čáry. Po hodině hry vystřelil Náprava a Josefík jeho pokus nohou vyrazil. V téže minutě rozehrával standartku Chovanec, který našel hlavu Staňka ten však mířil vedle. V 70. minutě Holej nadcentroval na Szypulu, ale zakončení nebylo důrazné. Bystřice pak chvíli po rozehrávce nezvládla malou domů. Bašta zůstal vepředu sám, ale trefil jen vybíhajícího Prinze. Ten ovšem míč vyrazil jen před Szypulu, který z vápna prádnou branku netrefil. Hosté se pak možná trochu podvědomě začali soustředit na obranu a Stropnice začala tlačit. Přesto se ke střele po přihrávce Kuchaře dostal Bobál a mířil jen o kousek vedle. V 83. minutě se Holejův roh dostal až k Buštovi jehož střelu patičkou tečoval Haňur a vykřesal Stropnici naději. V 86. minutě mířil aut do vápna na Haňura, ale nebezpečí odvrátil Náprava. Současně s uplynutím 90. minut hosté centrem z půlky našli náruč Josefíka a rozhodčí Albert zafoukal naposledy do píšťalky. 

 

 

            SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Odehráli jsme hodně smolný zápas. Dostali jsme hloupé góly a sami jsme nevyužili ani ty největší šance. Prakticky jsme si zápas prohráli sami. Ale hlavy nahoru a makáme dál. Oproti začátku soutěže je zlepšení znát a od toho se musíme odrazit! Jen mě zaráží kvalita rozhodčích. To je naprostá katastrofa.

TJ Jiskra Nová Bystřice
František Náprava ( hráč hosté ): Nevěděli jsem moc co od zápasu očekávat. Sužují nás teď hodně zranění. Na zápas jsme dorazili jen v jedenácti a prakticky s úvodním hvizdem se zranil Kuchař. Jelikož Stropnice minulý týden obrala o body Lomnici chtěli jsme vybojovat bod. Nakonec jsme byli šťastnějším týmem a vyhráli. Velkou zásluhu na tom Prinz, který hlavně v prvním poločase předváděl skvělé zákroky.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Koktavý [-] , D. Szypula [-] , T. Horník [-] , J. Haňur [-] - J. Holej [-] , Z. Šedivý [-] , D. Chovanec [-] (75. V. Bušta [-] ) , Z. Staněk [-] (75. J. Stanka [-] ) - M. Bašta [-] , T. Kořínek [-] (65. J. Kunágl [-] )

TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - Z. Beneš [-] , P. Bobál [-] , J. Zach [-] , M. Veith [-] - M. Feytl [-] , Z. Březina [-] , P. Drábik [-] , L. Kuchař [-] - F. Náprava [-] , J. Havel [-]

ŽK: 55. D. Chovanec , 62. T. Kořínek , 63. T. Horník - 56. P. Bobál , 62. L. Kuchař , 83. Š. Prinz .
Hráči zápasu: J. Haňur - Š. Prinz .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 67. Rozhodčí: Albert Karel - SCHWARZ Rudolf - SEMRÁD Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.