2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum poprvé zvítězil a odpoutal se od dna


Branky


16. L. Řepa , 38. J. Hájek
0
Velenice počtvrté za sebou nevstřelili gól a Chlum to potrestal
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí v prvním poločase

   Tento zápas nenabídl divákům nějakou náramnou fotbalovou podívanou. Oběma týmům se příliš nedařilo vytvářet si šance. Zajímavá podívaná nastala v 16. minutě. To Řepa vybojoval míč u půlící čáry a vydal se s míčem na branku hostů. Až se zjevil tváří v tvář brankáři Kicovi, kterého střelou bodlem překonal. Hosté se k zakončení dostali prakticky jen dvakrát, ale nezamířili mezi 3 tyče. Ve 38. minutě prošel přes tři hráče Vaníček a z brankové čáry naservíroval míč Hájkovi, který pohodlně skóroval do odkryté brány.

Nuda bez branek

   I druhý poločas svou fotbalovou kvalitou nemohl nezaujatého diváka nikterak nadchnout. Domácí si vytvořili dvě "skorošance" a veleničtí byli neškodní. Už ve čtvrtém zápase za sebou nedokázali vsítit branku a od září dokázali uhrát jediný bod za remízu 0:0 s Bukovskem a jejich skóre za posledních 5 kol je 3:14. Domácí Chlum je na tom snad ještě hůře. Jediný bod získal v předehrávaném 13.kole 15.8. za domácí remízu s Lišovem a další body přidal až v tomto zápase. V této chvíli je na chvostu tabulky trojlístek Olešnice, Stropnice a právě Chlum. Se čtyřmi získanými body už mají nadostřel Borovany se 6ti body a právě Velenice, které nasbíraly bodů 7. V příštím kole se utká Olešnice právě z Chlumem.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér domácí ): Dnešní zápas byl tak na úrovni okresního přeboru. Ale za tři body jsme samozřejmě rádi. Nerad bych hostům z Velenic křivdil, ale byl to asi nejslabší soupeř se kterým jsme letos hráli.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva hosté ): Oboustranně nebyla hra nic moc. My hráli bídně asi na nás leží nějaká deka, když už čtyři zápasy nedáme gól. Dneska jsme se nesoustředili na fotbal a hráči se mezi sebou hádali byla to ostuda.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - L. Řepa [-] , J. Cepák [-] , D. Míka [-] , J. Březina [-] - M. Flaška [-] , R. Novák [-] (80. J. Matoušek [-] ) , T. Kamenický [-] (46. P. Eliáš [-] ) , J. Flaška [-] (90. T. Bednář [-] ) - Z. Vaníček [-] , J. Hájek [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
J. Pospíchal [-] - M. Mezera [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , K. Macho [-] - R. Škácha [-] (79. P. Sokol [-] ) , T. Kopecký [-] , M. Jabůrek [-] , J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] , M. Fiala [-]

ŽK: 32. J. Flaška , 67. T. Kamenický - 19. R. Mikudim .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ambrožová Hana - KOVAŘÍK Zdeněk - ŠVEC Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.