0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice nestačily na Včelnici


Branky


0
Včelnice využila zaváhání Lomnice a jde do čela tabulky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včelnice proměnila jen jednu šanci

   Už od úvodu zápasu převáděla Včelnice nováčkovi z Břilic proč je považována za horkého kandidáta na postup. Hosty navíc hnalo včerejší zaváhaní Lomnice a případná výhra by je vrátila do čela tabulky. V tomto duchu hosté utkání začali. Už v šesté minutě uháněl na osamoceného Houdka Mareš. Byl zastaven ještě před pokutovým územím. Hosté se sice dožadovali červené karty a přímého kopu, ale nic z toho se nepřišlo. Ve 28. minutě zakončil svůj únik vedoucí brankou Petráš. Poté nastala ještě jedna situace, která zaváněla penaltou pro hosty, ale pokutový kop se nekonal. Domácí nehráli vyloženě špatně, ale do šancí se prakticky nedostávali a včelnickou branku v prvním dějství ohrozili snad jen jednou.

Rychlý gól a podobné dění jako v první půli

   Začátek druhé půle vyšel hostům na výbornou. Už v první minutě zahrávali rohový kop, který hlavou do sítě usměrnil nejlepší střelec soutěže Nebeský. Další průběh hry byl téměř stejný jako v prvním poločase. Hosté se jednou dožadovali odpískání penalty a břiličtí zahrozili také snad jednou. Domácí herně nepropadli, ale kanditátovi na postup zkrátka nestačili. Definitivní podoba výsledku přišla v 79. minutě. A to když se Petráš dostal ke střele z hranice vápna a jeho pokus domácí zadák neštastně tečoval do protipohybu bezmocného brankáře Houdka. Včelnice může slavit výhru 0:3 a návrat na první příčku tabulky.


Ohlasy k zápasu


Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér domácí ): Hodnocení dnešního zápasu je pro mě bohužel velice jednoduché. Hráli jsme se zatím nejlepším soupeřem v soutěži, který nás předčil po všech stránkách. V agresivitě, nasazení i rychlosti. Měli jsme i štěstí, že soupeř neproměnil více šancí, které si vypracoval. Trochu mi to připomínalo nás v loňské sezoně, kdy jsme bojovali o postup do I.B. třídy. Myslím si, že pokud by měl někdo postoupit do vyšší soutěže, tak určitě Nová Včelnice. Nejlepším hráčem našeho týmu volím Tomáše Houdka, který měl velký podíl na tom, že soupeř nedal ještě více branek. Z řad soupeře byli podle mého názoru nejlepší Bednář a Petráš.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): Pro nás to byl důležitý zápas. Věděli jsme, že Lomnice zaváhala a my můžeme poskočit na první místo. Soupeř nepředvedl špatný výkon, ale my jsme utkání zvládli lépe. Kdybychom proměňovali šance mohli jsme být dříve klidnější. Dneska musím pochválit Petráše a Vajdu.



Sestavy


Slovan Břilice
T. Houdek [-] - M. Flaška [-] , P. Jiráček [-] , O. Beníšek [-] (46. J. Houdek [-] ) , J. Kučera [-] - J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] , P. Poles [-] (53. M. Průcha [-] ) , R. Kroupa [-] - I. Redžepi [-] , J. Kolář [-] (77. M. Podsclan [-] )

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - O. Blažek [-] , R. Vajda [-] , D. Tuček [-] (82. K. Barva [-] ) , J. Průša [-] - T. Mareš [-] , L. Šlapanský [-] , V. Hornát [-] (46. Z. Didek [-] ) , M. Petráš [-] - T. Nebeský [-] (61. S. Pacholík [-] ) , D. Bednář [-]

ŽK: 5. J. Kučera , 48. I. Redžepi - 84. R. Vajda .
Hráči zápasu: T. Houdek - M. Petráš , R. Vajda .
Místo: Břilice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Zabilka Luboš - ROUS Zdeněk - KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.