0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břilice porazily Velenice a přeskočily je v tabulce


Branky


0
Velenice znovu nedali gól a podlehly Břilicím
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší a vedli

   Domácí se po derby v Suchdole museli obejít i bez svého trenéra, který sledoval utkání jen coby divák. Lokomotiva příliš možností ke skórování neměla. Centrované míče a střely z  dálky v poklidu sbíral gólman Skála, který si jinak působí v divizní Třeboni. Zato domácí brankář Maroušek se musel hodně činit. Hosté byli lepším týmem, ale jejich snaha často končila právě u domácího brankáře. Ten dokázal vzdorovat jen do 36. minuty. To se po rohu dokázal hlavou prosadit Houdek, který také někdy nastupuje na pozici brankáře. Jeho první gól v sezóně znamenal poločasové vedení hostů 0:1.  

Druhá půle jako přes kopírák

   Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Skála s přehledem sbíral centrované míče a domácí si vyloženou šanci nevypracovali. Zato hosté prověřovali pozornost Marouška s podobnou intenzitou jako v prvním dějství. Vstřelit branku se břilickým povedlo stejně jako v prvním dějství také jen jednou. V 78. minutě se po centru od pomezní čáry trefil Matoušek a dal konečnou podobu výsledku 0:2. Domácí se s deseti body pozvolna dostávájí do pásma sestupu a příštích dvou zápasech budou mít těžkou pozici na hřišti Nové Včelnice a poté v Lomnici. Břilice Velenice předskočily a mají 12. bodů. V příštím kole na jejich trávník zavítá nováček s Olešnice a v posledním podzimním kole pocestují na zápas do Borovan.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( trenér domácí ): Dneska to byl od nás jeden z nejhorších zápasů jaký jsem viděl. Centry a alibistické střely z dálky Skála v pohodě sbíral. Nevypracovali jsme si jedinou pořádnou šanci. Hodně nás podržel brankář Maroušek, který předvedl asi nejlepší výkon co hraje za muže a chytil snad čtyři góly. Oproti minulému zápasu v Suchdole mě dnes rozhodčí velmi mile překvapili. Přesto, že to pro ně nebyl jednoduchý zápas zvládli to naprosto perfektně. Nedá se jim nic vytknout a byli všichni skvělí. Škoda, že je to to jediné co mě v tomto zápase potěšilo.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu a fotbalovosti moc nepřineslo. Nám se podařilo vytěžit z asi šesti gólových šancí dva góly. V 36. minutě střílel Houdek a v 78. Matoušek. Soupeř měl asi tři náznaky šancí, ale neproměnil žádnou. V příštím kole hostíme Olešnici a chtěli bychom potvrdit body z Českých Velenic.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Břenek [-] (70. P. Sokol [-] ) , M. Srpek [-] , F. Dvořák [-] (78. J. Mikl [-] ) , M. Jabůrek [-] (84. F. Malaník [-] ) - J. Bittengl [-] , V. Samec [-] , T. Kopecký [-] , M. Filip [-] - R. Mikudim [-] (80. P. Bambule [-] ) , M. Fiala [-]

Slovan Břilice
T. Skála [-] - J. Kučera [-] , M. Flaška [-] , J. Kopecký [-] , M. Nehoda [-] - J. Kolář [-] , J. Matoušek [-] , P. Tůma [-] , M. Franěk [-] - T. Houdek [-] (55. M. Hofmann [-] ) , M. Průcha [-]

ŽK: 34. J. Bittengl , 83. M. Srpek , 87. T. Kopecký - 26. T. Houdek , 74. M. Franěk .
Hráči zápasu: T. Maroušek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jan - DEVERA Radek - BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.