4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 13:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko doma umí, o tom se přesvědčil Lišov


Branky


5. T. Venčovský , 11. R. Mach (p.) , 49. P. Zahradník , 62. J. Klika - 43. P. Kandl , 88. M. Žižka
0
Lišov trefoval tyče, Bukovsko proměňovalo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naděje pro hosty v závěru půle

   Tradičního kapitána hostů Bouchala s ovázanou rukou nevpustili rozhodčí do hry. Tak Lišov musel po rozcvičce přeházet sestavu a zůstal mu na lavičce jen hrající trenér Beneda. Navíc domácí začali zápas tlakem. Už v 5. minutě vystřelil z dvaceti metrů Venčovský a jeho střela byla tečovaná přesně k tyči. V 11. minutě hosté ve svém pokutovém území faulovali Ondřeje Kokeše a byla z toho penalta. Tu proměnil Mach a domácí rychle vedli 2:0. Po dvaceti minutách hry byl v dobré šanci Vlach, ale nedal. Hosté se pak začali pozvolna zvedat a ohrožovat domácí branku. Prvním varováním pro domácí byla nastřelená tyč. Ve 43. minutě po centru zprava David Mlýnek ve vápně vyhrál souboj a Petr Kandl snížil na 2:1. Na samém konci poločasu po skrumáži trefili hosté jen břevno.

Bukovsko vyhrálo i druhou půli

   Ve 49. minutě prostrčil Mach balon na Zahradníka a bylo to 3:1. Po šesti minutách hry měl slibnou příležitost Chochol, ale nedal podobně i Zahradník. Lišov byl dobrým soupeřem a bojoval o body. Stejně jako v prvním poločase nastřelili dvakrát brankovou konstrukci. Klid a dobrou náladu domácím přinesla 62. minuta. To když na přímý kop téměř z poloviny hřiště Kliky nedoskočil Ondřej Kokeš, což překvapilo Dušana Mlýnka a stav byl 4:1.  Hosté dokázali v samotném závěru jen snížit na 4:2. Grech vybojoval míč, který byl rychle na druhé straně hřiště a Žižka se zapsal mezi střelce.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): Je to zasloužené vítězství. Začali jsme tlakem a rychle vedli 2:0. Soupeř hrál dobře a část zápasu byl i lepší, ale neproměňoval šance, za to my ano. Všichni dneska podali zodpovědný a kolektivní výkon. Řekl bych, že jsme měli takovou větší vůli zvítězit.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Dneska to byl pro nás smolný zápas. S Bukovskem bylo tradičně hodně faulů a my jsme to ze standardek nevyužili. Musím zmínit, že i hřiště bylo v hrozném stavu. Trefili jsme snad čtyřikrát tyčku. Po čtvrté brance to byla od nás už křeč. Máme hodně zranění a věcí co k fotbalu patří. Musíme se dát dohromady a připravit se na příští zápas s Lomnicí.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - O. Kokeš [-] , J. Klika [-] , T. Pour [-] , Z. Dušek [-] - R. Mach [-] , P. Kokeš [-] (83. J. Matoušek [-] ) , J. Vlach [-] , P. Zahradník [-] - T. Venčovský [-] (81. J. Cihla [-] ) , L. Chochol [-]

SK Lišov
D. Mlýnek [-] - P. Shýbal [-] , D. Brtna [-] , O. Grech [-] , J. Novák [-] - M. Werner [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] (75. J. Beneda [-] ) , M. Žižka [-] - P. Kandl [-] , O. Mach [-]

ŽK: 31. Z. Dušek , 42. J. Klika , 65. R. Mach , 73. K. Paur , 88. P. Zahradník - 34. M. Žižka , 52. O. Mach .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - PÍPAL Pavel - HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.