P. Kandl 21.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov nějtěsnějším rozdílem porazil Lomnici


Branky


21. P. Kandl
0
Lišov zdolal Lomnici a vyrovnal se Tatranu bodově
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta a gól z protiakce

   Hosté začali zápas o poznání aktivněji a domácím chvíli trvalo se do tempa dostat. Už ve druhé minutě měl Tatran velmi slibnou šanci, ale gólem to neskončilo. Domácí se začali svému soupeři vyrovnávat, když v 19. minutě vystihl zpětnou přihrávku domácí zálohy Mikuláštík a dostal se až před Maršána, který mu kličku zmařil faulem. Domácí brankář mohl být rád za žlutou kartu. K nařízené penaltě se postavil Štěcha, ale Maršán jeho úmysl vystihl. Malou chvíli po neproměněné penaltě nastal závar ve vápně hostů. Zblokovaný centr se odrazil k Petru Kandlovi a ten poslal Lišov do vedení. Někdy po půlhodině hry se dovolávali penalty i domácí po faulu na Kandla ovšem bez odezvy. Lomnice měla ještě dvě velké šance, ale Maršán zachránil.

Druhá polovina bez branky

   Oba soupeři ve druhém dějství bojovali. Lišovu chyběla finální přihrávka a tak se v podstatě dostal jen do dvou solidních brejků ovšem bez gólového vyjádření. Hostům gólovou radost kromě skvěle chytajícího Maršána několikrát překazila branková konstrukce. Nicméně gól žádný nepadl a tak Lišov může slavit těsné vítězství 1:0. Díky této výhře se Lišov bodově vyrovnal Lomnici a o skóre jí dokonce přeskočil. V příštím kole do Lišova zavítají Třebětice, které mají rovněž 23 bodů. Lomnici čeká domácí utkání s Velenicemi.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč domácí ): Soupeř začal aktivněji a takových 10 minut byl lepší. Pak se hra vyrovnala a možná jsme byli lepší i my. Maršán měl asi dostat i červenou, ale za nějakých 15 minut po penaltě bylo to samé na druhé straně kdy byl brankářem hostů sražený Kandl a nebylo z toho nic. Druhý poločas byl hodně upracovaný s nakopávanými míči a množstvím soubojů. Dneska to bylo vydřené a vybojované vítězství. Štěstí, které nám chybělo minule jsme si asi vybrali dnes, ale řekl bych, že jsme mu šli naproti.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér hosté ): Za pěkného počasí se hrálo velmi dobré utkání. My do něj vstoupili aktivně a hrálo se po většinu na půli domácích. Rozhodující se ukázala 19. minuta. Vlasta Mikuláštík vystihl dlouhou malou domů, udělal kličku golmanovi, ten ho sestřelil a byla z toho jasná penalta. K překvapení všech se pouze zažlutilo, což považuji za klíčový moment celého utkání. K penaltě se postavil David Štěcha a bohužel neproměnil. Ihned z protiútoku domácí po naší hrubé chybě v defenzivě dali na 1:0. I nadále jsem byli v tlaku, ale proměňování tutovek byla naše největší slabina. V druhé půli se obraz hry moc nezměnil, my hráli, domácí vyráželi do nebezpečných kontrů. Když už jsme domácího brankáře překonali, tak hned 3x mu pomohla branková konstrukce. Dovolím si tvrdit, že dnes vyhrál šťastnější tým. Jinak zápas se hrál velice korektně bez nějakých excesů.



Sestavy


SK Lišov
M. Maršán [-] - P. Shýbal [-] , J. Beneda [-] , O. Grech [-] , D. Brtna [-] (64. P. Vávra [-] ) - J. Novák [-] , J. Kándl [-] , D. Mlýnek [-] , M. Werner [-] - O. Mach [-] (87. L. Mlýnek [-] ) , P. Kandl [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - M. Zákostelecký [-] (69. V. Kaštánek [-] ) , P. Heger [-] , D. Štěcha [-] , L. Čáp [-] - P. Krejník [-] , P. Řehoř [-] , M. Šálený [-] (73. V. Nohava [-] ) , P. Pancíř [-] - M. Šachl [-] , V. Mikuláštík [-]

ŽK: 20. M. Maršán , 52. J. Novák , 61. M. Werner - 63. M. Šachl , 80. V. Mikuláštík , 90. P. Krejník .
Hráči zápasu: M. Maršán .
Místo: Lišov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fiala Milan - KŘÍŽOVSKÝ Jiří - CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.