Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka nezaváhala ani v Jablůnce


Branky


0

Ve 23. kole zajížděla rozjetá Valašská Polanka na půdu Jablůnky, které opět chyběl brankář Vašíček. I přes tuto absenci se domácí dostali do nadějného dvougólového náskoku, který však ztratili a nakonec prohráli 2:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Polanky vstoupili do zápasu aktivněji, v 6. minutě centroval Řezníček na Barana, domácí obrana akci mladého dorostence včas odvrátila. O chvilku později unikl po levé straně Novák, jeho jedovka z 25 metrů jen těsně minula šibenici domácí branky. Jablůnčané se před Ondrovu branku dostali až ve 13. minutě, Vyškovského rohový kop poslal Tomeček hlavou nad Ondrovu branku. V 17. minutě zahrával Biel další rohový kop, jeho polovysoký centr ale k údivu všech skončil až v síti Polanské branky - 1:0! V 19. minutě kombinoval Gergela s Řezníčkem,Kaňák byl na místě. Ve 20. minutě se měnilo opět skóre, Vyškovský šikovně upadl v souboji s Trčkou a sudí Rovenský nařídil pokutový kop, ten s přehledem proměnil kapitán Brodek - 2:0. Hned o minutu později Polančané snížili, Baran unikl po pravé straně a jeho prudký přízemní centr si Kaňák srazil za svá záda - 2:1. Ve 28. minutě to Baran zkoušel z dálky, Kaňák jeho tvrdou střelu vyrazil jen před Řezníčka, ten ale v rozhodující chvíli promáchl. Ve 37. minutě vsítili Polančané vyrovnávající branku,radost Mačkovi ale zkazil pomezní Zubek, který signalizoval postavení mimo hru! Hosté se ale vyrovnání dočkali těsně před odchodem do šaten, Filgasův přímý kop skončil přesně u pravé tyče Kaňákovy branky - 2:2.

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, Polančané uzamkli domácí před jejich pokutové území, v koncovce se ale hodně trápili. V 50. minutě skončila Mačkova střela jen těsně vedle Kaňákovy branky. Po rohu Nováka si nepřišel na Kaňáka ani Řezníček, z následné dorážky pálil opět mimo zařízení Filgas. V 66. minutě promáchl Šafaříkův roh na zadní tyči Řezníček. Až v 73. minutě se Řezníček koněčně dočkal, centr Michala Barana poslal volejem přesně k tyči - 2:3. V 80. minutě nastřelil Gergela břevno domácí branky. Pět minut před koncem přidali Polančané čtvrtou branku. Vyškovského nepovedený centr se odrazil k Baranovi, ten vyrazil do otevřené obrany domácích kde přenesl hru na druhou stranu Zemánkovi, zakončující Maček prostřelil Kaňáka k pravé tyči - 2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Polanka
Stanislav Adámek - obránce Valašské Polanky: "Myslím si, že jsme byli po většinu zápasu lepším týmem. Bohužel jsme inkasovali jako první, kdy se domácí dokázali se štěstím prosadit. U té druhé branky Jablůnky si nemůžu pomoct, ale myslím, že na penaltu to nebylo. Dokázali jsme však rychle odpovědět zásluhou Michala Barana. Tvořili jsme si šance a potom Petr Filgas z trestného kopu krásně trefil vyrovnání. Ve druhé půli jsme Jablůnku tlačili a díky trefě Řezníčka jsme byli konečně ve vedení. Filip Maček pak ještě pojistil naše vítězství. Myslím, že jsme z Jablůnky zaslouženě odvezli tři body."



Sestavy


FK Jablůnka
P. Brodek [-] , L. Machálek [-] , L. Hajný [-] , M. Václavík [-] - J. Orság [-] , R. Tomeček [-] - A. Vyškovský [-] , R. Biel [-] , L. Čůma [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Ondra [-] - S. Adámek [-] , P. Filgas [-] , O. Adámek [-] , R. Trčka [-] - J. Novák [-] , F. Maček [-] , J. Gergela [-] , M. Baran [-] - A. Šafařík [-] , J. Řezníček [-]

Hráči zápasu: M. Baran .
Místo: Jablůnka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.