0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko vyhrálo na Hovězí


Branky


0

 

Lidečko v minulém kole vybojovalo důležité tři body v Kateřinicích a o to samé se chtělo pokusit i na hřišti v poslední době špatně hrajícího Hovězí. Hosté byli nakonec střelecky úspěšnější a zaslouženě vyhráli 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zápas na Hovězí bylo pro Lidečko opět velkou zkouškou. Hosté dorazili k utkání autobusem a také s novým hlavním trenérem Pavlem Charvátem z Vlachovic. Oba týmy vstoupily do zápasu s tím, že se bude hrát pěkný, kombinační fotbal. Lidečko od začátku makalo na sto procent, díky čemuž si vypracovalo mírnější tlak. Domácí měli v sestavě mnoho vysokých hráčů, ale oba stopeři hostí předvedli vynikající výkon a dokázali domácí útočníky pokrýt. Po půlhodině hry domácí chybovali v rozehrávce, Aleš Číž toho využil a řítil se sám na bránu, těsně před vápnem jej však hráč Hovězí poslal k zemi. Rozhodčí vytáhl červenou kartu a domácí tak šli do deseti. Lidečku se početní výhody podařilo využít ještě do konce první půle. Roman Zezulka dostal na hranici dvacítky přihrávku, krásnou kličkou se zbavil domácího obránce a přesnou ranou otevřel skóre - 0:1

 

Do druhé půle hosté vstoupili disciplinovaně, nechtěli nic podcenit, drželi míč a domácí do ničeho nepouštěli. Po hodině hry dostal přihrávku Jan Novosad, který napřáhl z dvaceti metrů a na jeho ránu byl brankář krátký - 0:2. Ve zbytku zápasu si Lidečko v klidu výhru pohlídalo, vůbec nepouštělo Hovězí do šancí. Hostující fanoušci, kteří v hojném počtu přijeli podpořit svoje miláčky, viděli opravdu bojovný a disciplinovaný výkon svého týmu. Hráči nechali na hřišti vše a byli za to po zásluze odměněni třemi body. 

Hovězí se tak v poslední době dostává do problémů, nevyhrálo už řadu zápasů a i díky dvěma kontumacím klesá dále tabulkou. 



Ohlasy k zápasu



SK Lidečko
Josef Hyžák, předseda klubu SK Lidečko: "V dnešním zápase naši hráči podali opravdu vynikající výkon. Byli disciplinovaní a jezdili po hřišti na maximální možnou míru. Je vidět, že tento tým není na odpis a věřím, že se pod novým trenérem bude ještě zlepšovat. Všichni hráči zaslouží pochvalu, hráli jako jeden muž a podali výborný týmový výkon. Domácí byli nebezpeční hlavně díky své výškové převaze, ale naše obrana dokázala všechny souboje uskákat a co propadlo posbíral náš brankář Bronislav Hyžák, který se dozvěděl, že jde do brány až těsně před zápasem. Honza Chromík se zkoušel rozcvičit po pátečním treninkovém zranění, ale bolavá noha jej do zápasu nepustila. My jsme rádi, že jsme po dvou venkovních zápasech získali plný počet bodů a příští týden se pokusíme před našimi fanoušky porazit Ratiboř."



Sestavy



SK Lidečko
B. Hyžák [-] - T. Františák [-] , R. Buček [-] , Z. Havelka [-] , R. Kulíšek [-] - R. Zezulka [-] , J. Novosad [-] , J. Novosad [-] , R. Číž [-] (69. R. Čech [-] ) - A. Číž [-] (80. P. Žídek [-] ) , V. Ryza [-] (90. J. Chromík [-] )

Hráči zápasu: R. Zezulka , T. Františák .
Místo: Hovězí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.