3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola uspěla Dolní Bečva


Branky


0

 

Devatenácté kolo 1. B třídy skupiny A nabídlo šlágr mezi druhou Dolní Bečvou a první Horní Lidčí, ve kterém nakonec byli úspěšnější domácí hráči, kteří zvítězili 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hned od úvodu utkání oba celky předváděly útočný fotbal s mnoha šancemi. Skóre se měnilo hned z první akce, když se gólově prosadil domácí Trna - 1:0. Zaskočení hosté inkasovali záhy podruhé, když si v 15. minutě jeden ze dvou centrů vrazil do vlastní sítě jeden z obránců. Branka však byla připsána Balánovi - 2:0. Horní Lideč chtěla do konce první půle alespoň snížit, což se jí nakonec povedlo. Pět minut před koncem se do statistik zapsal Jan Surovec - 2:1. 

 

Ve druhém poločase málem došlo k vyrovnání. Po chybě domácího brankáře Růčky míč zřejmě propadl za brankovou čáru, avšak ani jeden z rozhodčích si vstřelenou brankou nebyl jistý, a tak se skóre neměnilo. Hosté nepouštěli domácí celek téměř vůbec na svou polovinu hřiště, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Toho dokázala využít Dolní Bečva, která díky Růčkovi dokázala využít rychlý protiútok - 3:1. Do konce utkání již další branka nepadla, a tak se domácí můžou radovat z důležité výhry, díky které se v tabulce dostali před svého soka. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Horní Lideč
Bronislav Gajdošík, představitel klubu: "Ve vyrovnaném zápase jsme prohráli zejména díky prospanému začátku a neuznané brance."



Sestavy



TJ Horní Lideč
M. Kubín [-] - M. Petrušek [-] , M. Sporek [-] , J. Seidl [-] , O. Chovanec [-] (80. J. Skřipka [-] ) - M. Petrušek [-] , J. Fojtík [-] , M. Abík [-] , J. Surovec [-] (68. F. Gajdošík [-] ) - T. Vaculčík [-] (46. D. Trčka [-] ) , P. Mišutka [-]

Místo: Dolní Bečva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.