Jan Pohl rozhodl dvěma góly o výhře Bítýšky


Branky


3. J. Pohl , 58. J. Pohl
36

Jan Pohl rozhodl dvěma góly o výhře Osové Bítýšky v Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

V sedmém kole okresního přeboru se utkali celky domácí rezervy Bystřice a vedoucí celek soutěže nováček z Osové Bítýšky. Domácí se nacházejí na konci tabulky a potřebovali v tomto zápase zabodovat. Začátek zápasu se jim ale nepovedl a hned ve 3. minutě inkasovali , když vedoucí branku hostí vstřelil Jan Pohl. V dalším průběhu první půle se hrál bojovný fotbal, oba celky si vytvářeli šance, které ale bohužel zůstali nevyužity. Jak domácí brankář Jan Mrňous tak i hostující Jan Řeháček uchránili již voje branky od skórování a na poločasovou přestávku se šlo tedy za stavu výhodnějšího pro hosty z Osové Bítýšky. 

Jan Pohl druhou brankou pečetil utkání

Druhý poločas se domácí od samého začátku snažili o vyrovnání nepříznivého stavu, ale hostující obrana spolu s Řeháčkem byla nadále pozorná. A tak přišla 58. minuta a druhý gól za zády Mrňouse opět z kopačky Jana Pohla a hosté vedli o dvě branky. Další závěrečná půlhodina se nesla v duchu domácí snahy o kontaktní gól, hosté podnikali nebezpečné kontry. Stav zápasu tedy i přes snahu obou týmu zůstal už nezměněn a tak se tři body stěhují do Osové Bítýšky, která si touto výhrou udržela vedoucí pozici v nejvyšší soutěži Žďárska. Příští kolo bystřičtí zajíždí do Křoví. Osovou Bítýšku prověří celek rezervy Nové Vsi.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech: Hosté byli šťastnějším celkem a odvážejí si tři body.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Hodně náročné utkání na krásném, ale velkém hřišti(smích). Domácí dirigování divizními hráči byli výborní na míči. My jsme se prosadili dobrou organizací hry a bojovností. I když tomu výsledek nenapovídá hrálo se ofenzivně a obě mužstva měla hodně brankových příležitostí.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Straka [-] (85. M. Petr [-] ) , R. Sklenář [-] , A. Feifer [-] , T. Samek [-] , Z. Sklenář [-] , D. Čech [-] , M. Hofmann [-] , R. Kadlec [-] , T. Padrtka [-] (30. P. Macháček [-] ) , J. Dufek [-]

SK Osová Bítýška
J. Řeháček [-] - O. Liška [-] (73. J. Malý [-] ) , P. Antoš [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (82. P. Machát [-] ) , M. Klusák [-] (68. M. Navrátil [-] ) , P. Večeřa [-] , R. Hemala [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , J. Pohl [-]

ŽK: 29. R. Kadlec - 54. M. Klusák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - OSOVSKÝ Ivo, BĚLEHRAD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2019 10:33
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Hodnocení zápasu
23. 9. 2019 07:39
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Bystřice ,která bude doma určitě posilněna o hráče A-týmu ,který hraje své utkaní v sobotu porazí ve formě hrající Osovou Bitýšku o gol tipuji 3-2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích