D. Popp 15.
J. Volf 53.
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rozhodl až penaltový rozstřel


Branky


15. D. Popp , 53. J. Volf - 23. V. Kabát , 60. J. Mareš
7

V pátém kole na sebe narazily celky Dolní Bělé a Ledců, čekal se vyrovnaný zápas...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný, žádný z mužstev nechtělo udělat chybu. První šanci si vypracovali v 10.minutě, ale neproměnili jí. O pět minut později se už domácí radovali. Po chybě obrany Ledců se prosadil Popp 1:0. Hosté z odpovědí nečekali dlouho. Kabát dostal balón za obranu a centrem se snažil najít spoluhráče, ale míč se k němu zpátky odrazil, který druhým pokusem překvapil všechny aktéry na hřišti, svojí střelu z velkého úhlu poslal přímo do šibenice domácí branky a bylo vyrovnáno 1:1. Do poločasu se už nic zásadního nestalo a tak soupeři odcházeli do kabin za stavu 1:1.

Ani druhý poločas nenašel vítěze

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří začali náporem, ale žádná z jejich šancí se neujala. Následně přišel od domácích trest. Domácí Volf si pohrál s nepozornou obranou Ledců a poslal Bělou do vedeni 2:1. Vedení ale netrvalo domácím dlouho. V 60.minutě Luboš Pálek vymyslel geniální přihrávku po vzoru Tomáše Rosickýho za obranu domácích, kam si naběhl Jan Mareš a s jistotou přehodil brankáře 2:2. I přesto, že obě mužstva měli do konce zápasu ještě pár příležitostí vstřelit branku, tak skóre už se nezměnilo. Utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů a o bodu navíc tak museli rozhodnout pokutové kopy.



Ohlasy k zápasu



FK Ledce
Jan Mareš: Bod bereme, na víc to dneska asi nebylo, penalty jsou loterie, dneska se k nám nepřiklonilo štěstí. Chtěl bych pochválit pana rozhodčího Oliveriuse, který zápas odpískal s velkým citem a přehledem. Škoda že takových rozhodčí není na okrese více! Za nás nejlepší hráč Luboš Palek.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Kupka [-] - M. Dobrý [-] , D. Kalous [-] , F. Láznička [-] , J. Volf [-] - J. Sidorjak [-] , M. Schneider [-] (54. T. Polcar [-] ) , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] - J. Koudela [-] , D. Popp [-] -

FK Ledce
L. Pochobradský [-] - D. Varga [-] , M. Klůc [-] (28. T. Zimmer [-] ) , K. Helma [-] , V. Svoboda [-] , L. Kraček [-] , V. Kabát [-] , O. Hano [-] , L. Palek [-] , J. Mareš [-] , O. Tupý [-]

ŽK: 63. J. Volf - 70. L. Palek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - VYLETA Luboš (N), NOVÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Vozabule

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra hostů

Pro nás těžký zápas, máme velkou marodku, přesto budeme chtít vyhrát a odvézt si 3 body.