1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč doma remizovala se Speřicemi.


Branky


22

Ledeč v menším derby přivítala na domácím hřišti Ledeč a 250 diváků vidělo pohledné utkání, které skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Speřice diktovali tempo první půle.

Zápas dvou rivalů začal v poklidném tempu. Hra byla vyrovnaná Speřice měli více míč na svých kopačkách a snažili se hrát. Dá se říct, že Ledeč ohrozila Speřice pouze nákopy do vápna a několika rohy. Speřice byli takticky a herně připraveni s několika velkými změnami na postech. Za první poločas byli dvě 100% šance pro Speřice a to měl Pavel Svoboda a Marek Fukan, potom se ještě ze strany řítil sám Eremiáš, ale nevyřešil a tak se šlo za stavu 0:0 do kabin

Ve druhé půli se hra vyrovnala.

Druhý poločas začal podobně jako ten první, míč měli na noze více hosté z čehož vyplynula velká šance, když centrovaný míč od Holendy, ke kterému se dostal z cela volný Svoboda ale do prázdné branky se netrefil. Asi o 5 min déle se znovu ve vápně uvolnil Svoboda,ale znovu selhal a trefil pouze břevno. Byla 55.min a paradoxně se z nejtěžší situace dostal Svoboda a dal gól Bezděkovi.
Hra se pak vyrovnala a Ledeč začala více hrát, poté v 66.min Speřice nezachytili krásný centr do vápna od Gramera,který našel Trpišovského a ten prostřelil bezmocného Žáčka.
Bohužel pak nastala špatná fáze zápasu sudí Beneš celkově nezvládl zápas a v 70.min se stal nemilý zákrok na M.Pohana ml., kterého potom odvezla sanitka. Z pohledného fotbalu se stala hodně surová hra do konce zápasu už nebyla žádná velká šance.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin: V Ledči se odehrálo derby. Zápas byl velice bojovný a tvrdý. Domácí měli s mladým a rychlým týmem soupeře problémy, ale ten neproměňoval šance. Rozhodčí zápas pouštěl a tak docházelo často k ostrým zákrokům a potyčkám. Zápas to byl nahoru dolu a pro diváky atraktivní.

TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Do 70.min byl k vidění pěkný fotbal...spoustu šancí myslím že kdyby jsme na začátku 2.pol dali ty 2-3 tutovky vůbec nemuselo k ničemu dojit...ale takový je fotbal....Ledeč je na svém hřišti výborná z minima vytěží maximum a každou chybu trestá... Je škoda že se zranil M.Pohan ml. Kaňka toho zápasu...co k tomu dodat když za to nebyla bohužel ani žlutá karta...což už je asi jedno, ale od té doby si myslím, že sudí Beneš tam byl úplně zbytečně.... Zápas byl kvalitní a bod z Ledče je dobrý.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - M. Trpišovský [-] , O. Martinek [-] (90. M. Havel [-] ) , L. Vodička [-] (61. S. Bezděk [-] ) , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , T. Žemlička [-] , F. Gramer [-] , J. Smejkal [-] , P. Šíma [-] (85. J. Petřík [-] )

TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - P. Honzárek [-] , M. Štěpánek [-] , M. Fukan [-] - M. Eremiáš [-] (87. M. Maděra [-] ) , D. Vlček [-] , D. Jančík [-] , J. Holenda [-] - P. Svoboda [-] , P. Soukup [-] (88. J. Boček [-] ) , M. Pohan [-] (70. J. Moravec [-] )

ŽK: 54. F. Gramer , 60. J. Gramer , 81. J. Karel , 83. P. Šíma , 93. J. Petřík - 54. D. Vlček .
Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Jiří Holenda mladší
Tip experta: remíza

Ledeč doma umí na každého soupeře, ale taky je schopná s každým prohrát bude to velmi těžký zápas....byl bych rád kdyby jsme zvítězili, ale tenhle zápas nemá favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích