Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice v divokém zápase vezou všechny 3 body z Náměště.


Branky


17

Los 4.kola KP Vysočiny svedl do zápasu tým Náměště, který doma přivítal Speřice, velice zajímavé utkání nakonec zvládli hostující Speřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle vedli 2-0.

Hned v úvodu utkaní potrestali hosté chybu v rozehrávce a Svoboda sám před brankou otevřel skóre. Ve dvacaté minutě se stejný hráč trefil nádherně z dvacetipěti metrů do šibenice a bylo to 0:2. Těsně před poločasem po nedorozumění hostujícího brankáře se stoperem snížil pohotově Šimončič.

Divoký závěr zápasu skončil šťastněji pro hosty ze Speřic.

Po přestávce se domácí dlouho marně snažili o vyrovnání, když Svoboda zkompletoval hatrick zdálo se, že je rozhodnuto. V 85.minutě snížil z penalty Rubák a hned v 87.minutě dokonce vyrovnal Šimončič. V závěrečném drtivém tlaku ovšem domácí propadali v obraně a hosté z brejku v nastaveném čase strhli vítěztví na svou stranu, šťastným střelcem byl v 92. minutě Jiří Holenda.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): Domácí byli bez klíčového hráče Durajky poloviční a Speřice si celkově vítězství zasloužili, protože měli spoustu dalších příležitostí, které ještě vychytal brankář Chalupa

TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Za 3 roky co jsme v Krajském přeboru jsem nezažil tolik šancí co jsme měli....kdyby se to mělo spočítat na tutovky tak to bylo tak 13:4 pro nás, Domácí využili velkého náporu na konci, ale takové drama vůbec nemuselo být....myslím, že vítězství je zcela zasloužené....jinak bych chtěl pochválit Pavla Svobodu, který přišel k nám jako velká posila a teď tu roli začal plnit...jinak celkově výkon týmu byl dobrý... ale je spousta věci co se dalo zlepšit hlavně naše koncovka..



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
A. Chalupa [-] - M. Anna [-] (76. M. Chadim [-] ) , P. Čermák [-] , T. Nekuda [-] , Z. Jonák [-] - J. Klíma [-] , J. Chlup [-] , J. Rubák [-] , M. Kašík [-] , M. Šimončič [-] - D. Svoboda [-] (39. V. Rybníček [-] )

TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - D. Moravec [-] , M. Štěpánek [-] , P. Moravec [-] , M. Fukan [-] - J. Moravec [-] , D. Vlček [-] , J. Holenda [-] (92. M. Maděra [-] ) - P. Svoboda [-] (76. J. Merunka [-] ) , P. Soukup [-] (87. M. Eremiáš [-] ) , M. Pohan [-]

ŽK: 5. J. Chlup , 52. T. Nekuda , 58. M. Kašík , 62. J. Rubák - 88. J. Holenda , 92. J. Holenda .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Dvořáček
Tip experta: remíza

Vstup do sezony se nepovedl ani jednomu celku podle představ a myslím, že tento zápas dopadne smírně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích