0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov pokračuje v krasojízdě, v Žirovnici vyhrál vysoko 4-0


Branky


16

Pelhřimovští fotbalisté v letošní sezóně jsou jediným stoprocentním týmem a to i po 4.kole KP Vysočiny, nejen že ještě neztratili ani bod, ale ještě nedostali ani gól. Nic to nezměnilo ani utkání na Žirovnické horké půdě a Pelhřimov ovládl derby jednoznačně 4-0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimovská obrana byla hodně dobře organizovaná a domácí byli bez šance

Na začátku zápasu se Pelhřimov nedokázal dostat ke své kombinační hře a většina útočných akcí končila v přechodové fázi. Ve 4. minutě se po centru Mazáče z levé strany v pokutovém území připravoval k hlavičce hostující Vlk, byl sražen k zemi, ale píšťalka hlavního arbitra zůstala němá. Domácí hráči hrozili hlavně po dlouhých nákopech za obranu hostů, ale pelhřimovská defenzíva společně s brankařem Holickým dokázala vše zlikvidovat. Po dobrém napadání domácí obrany ve 42. minutě, vyhraných soubojích Naniáše, Poula a Skořepy, se dostal míč na pravou stranu až na kopačku Chadima. Hostující útočník našel na levé straně Mazáče, který druhým dotykem propálil vše co mu stálo v cestě a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Do druhého poločasu hosté nastoupili s tím, že chtějí přidat na důrazu, rychlosti a navýšit počet vstřelených branek. Začátek druhé půle hosté drželi míč a kontrolovali hru. V 53. minutě po sólu Homolky a následném centru si na míč naskočil Chadim a hlavou zařídil druhý gól v domácí síti. Poté se hra se lehce přitvrdila a přišly na řadu ostré zákroky převážně ze strany domácích hráčů. Hosté ale nepolevili a v 67. minutě zvýraznili skóre. Postaral se o to Mazanec, když mu míč opět připravil dobře hrající Homolka. Čtvrtý gól vsítil po centru z pravé strany od Šmída Mazáč a připsal si po týdnu znovu dva zásahy. Poslední čtvrthodinku už hosté kontrolovali hru a soustředili se hlavně na udržení dalšího čistého konta. To se nakonec podařilo a Pelhřimov má po 3 výhrách v řadě, plný bodový zápis a čistý štít se skóre 10:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Vojtěch Hadrava (hráč): Pelhřimov byl více na míči, měl více šancí, my jsme taky párkrát zahrozili, v prvním poločase jsme se nimi ještě dokázali fyzicky udržet, ale druhý poločas už to šlo dolů a oni zaslouženě vyhráli, i když výsledek je pro nás trošku krutý.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - V. Hadrava [-] , L. Dýnek [-] (88. M. Rušil [-] ) , T. Hřebecký [-] (59. Š. Smejkal [-] ) , T. Knotek [-] , V. Kučera [-] , V. Staněk [-] (82. M. Jirsa [-] ) , K. Tolkner [-] , J. Svoboda [-] , J. Vodáček [-] , M. Kořínek [-] (70. M. Hřebecký [-] )

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - M. Skořepa [-] , J. Rejthar [-] , J. Kordík [-] , J. Homolka [-] - M. Naniáš [-] , V. Poul [-] (70. D. Viktora [-] ) , D. Poul [-] - T. Mazač [-] (84. L. Bednář [-] ) , J. Chadim [-] (64. T. Mazanec [-] ) , J. Vlk [-] (75. V. Šmíd [-] )

ŽK: 62. Š. Smejkal , 69. V. Hadrava , 88. T. Knotek - 43. V. Poul .
Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Dvořáček
Tip experta: výhra hostů

Domácí vstoupili do sezony výborně, ale proti suverénnímu Pelhřimovu poprvé prohrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů