4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov porazil Křoví o tři branky!


Branky


38

Křižanov potvrdil v domácím prostředí svoji sílu a zdolal nebezpečné Křoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov třikrát skóroval

V rámci třetího jarního kola zavítali na křižanovskou půdu borci z pomezí Vysočiny a Jihomoravského kraje, vyznavači ofenzivního fotbalu, vytříbení technici a častí “brblalové” směrem k rozhodčím, zástupci Křoví.

 

Hned úvod zápasu naznačil, že diváci by se nudit nemuseli. Od prvních minut zejména domácí fotbalisté hýřili aktivitou a Karmazín v brance hostí si na nedostatek práce stěžovat nemohl. Paradoxně to byli právě hráči Křoví, kteří mohli jít do vedení poté, co Stupka nedosáhl na střílený centr z pravé strany a Halámek jej ve snaze o odkopnutí napálil do břevna domácí svatyně. To domácím jako výstraha stačilo, a vrátili se k aktivní hře, kterou korunovali na konci druhé desetiminutovky hned dvojnásobně. První jedovatý pozdrav z levačky Fendrycha ještě Karmazín fantasticky zneškodnil, na tečovanou ránu Anděla už neměl nárok. Potvrzení křižanovského vedení přišlo hned v zápětí, kdy se zblokovaná střela dostala k dvojici M. Burian – Fendrych a druhý jmenovaný neměl problém poklidit míč za záda bezmocného gólmana hostů. Hosté byli sice klasicky kvalitní v mezihře, nedokázali však svůj um přetavit v brankové příležitosti, což bylo mimojiné dáno i vytaženou obrannou hrou Křižanova, čímž domácí výrazně omezili klíčovou přednost soupeře. Nádech debaklu dala výsledku 43. minuta, kdy se po přímém kopu z poloviny hřiště zúčastnili vzdušného souboje za domácí A. Burian a za hosty Karmazín s bránícím stoperem, od jehož hlavy směřoval míč do opuštěné branky.

Domácí již kontrolovali zápas

Druhé dějství pokračovalo ve stejném duchu, jako se nesla první půle. Aktivita domácích nepolevovala, vlivem zhoršené koncovky a čím dál lépe chytajícího Karmazína ovšem skóre nenarůstalo. Po gólu volala zejména tutovka A. Buriana, jenž si elegantně obhodil oba stopery hostujícího celku, jenže koncovkou sólového úniku pouze nechal vyniknout Karmazína. V následujících minutách šance domácího celku přicházely obzvlášť po kontrech do otevřené či rozhozené defenzivy hostí. Mířidla Křižanovských byla buď nepřesná, nebo s důrazem na tvrdost na úkor přesnosti, skóre tedy zůstalo neměnné. Čtvrtou branku přidal až z přímého kopu krajní obránce Milota, jehož chytatelná střela před Karmazínem skočila tak nešťastně, že nejlepší borec hostí nemohl zasáhnout. Hosté už dokázali pouze zkorigovat po nákopu Logary, jenž využil srážky hostujícího útočníka s brankářem Stupkou, který zůstal indisponován ležet na trávníku a neměl šanci na střelu reagovat. Skóre se mohlo měnit ještě jednou, vysokého postavení Stupky se pokusili hosté využít i napodruhé, krásná střela však pouze prosvištěla kolem pravého horního rohu.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Roman Navrátil: Vyhráli jsme zaslouženě a doufáme, že v těchto výkonech budeme i nadále pokračovat.

TJ Sokol Křoví
Martin Šustáček: Křižanov zaslouženě vyhrál, hrál s chutí, byl bojovný. Naši hráči mě zklamali, kdybych mohl hned bych vystidal osm až devět hráčů. Dnes by jsme neuspěli ani v zápase nejnižší soutěže. Příští týden proti druhé Bobrové musíme náš výkon o sto procent zlepšit.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - J. Vítek [-] (69. M. Procházka [-] ) , D. Bajer [-] , L. Anděl [-] , D. Fendrych [-] (69. D. Studený [-] ) , D. Uhlíř [-] , M. Burian [-] (58. J. Uhlíř [-] ) , L. Halámek [-] (79. M. Petr [-] ) , J. Milota [-] , A. Burian [-] , P. Kaštan [-]

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - J. Pekárek [-] , L. Knotek [-] , M. Kalina [-] , D. Hodzic [-] , M. Polonec [-] , M. Ivančík [-] , R. Roštinský [-] (69. J. Ráboň [-] ) , D. Tauterman [-] , V. Logara [-] , A. Trnka [-]

ŽK: 23. D. Tauterman .
Hráči zápasu: L. Anděl , D. Fendrych .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠUSTR František - EXL Matyáš, HOMOLA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou na jaře hodně produktivní - 12 branek - a tak tipuji, že v oboustraně útočně laděném utkání těsně zvítězí po brankách Polonce a Kaliny.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích