FOTO: Dolní Rožínka vysoko porazila Svratku


Branky


13. J. Čermák , 19. O. Černý , 53. J. Bílek , 61. T. Vítek (vl.) - 66. T. Vítek
38

Dolní Rožínka porazila Svratku o tři branky a připsala si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

V odpoledních hodinách prvního dubnového nedělního dne přivítal TJ Baník na svém hřišti tým, ze severní části Vysočiny, tedy SK Svratku. Již před utkáním bylo téměř jisté, že diváky obou táborů čeká na oko zajímavé utkání. Předpověď dobrého fotbalu dokonale vyšla. Obě mužstva podala herně výborný výkon s jediným rozdílem, a to, že domácí lépe proměňovali brankové příležitosti. 

Od začátku utkání se hrál fotbal ve vysokém tempu na obou stranách. Do první gólové šance se dostali hosté, avšak svoji příležitost, stejně jako po zbytek utkání, proměnit nedokázali. Obratem domácí stoper Zdenál Konček poslal přesný pas do pokutového území, kde si v těžké pozici dokázal zpracovat míč Jan Čermák a následně jej uklidit do sítě. Dolní Rožínka vedla 1:0. O 6 minut později měl domácí tým další závar před brankovou konstrukcí hlídanou svrateckým golmanem. Po unikátním centru do šestnáctky levého beka na hlavu výborně hrajícího centrforvarda Honzy Čermáka, vznikla situace, kdy mohl vstřelit druhý gól utkání Petr Sedlák, avšak brankář Svratky předvedl výborný zákrok. Na bleskurychlou dorážku Ondry Černého již reagovat nemohl. 2:0. I když domácí vedli o dva góly, utkání bylo nadále herně vyrovnané a šance se rojily pravidelně na obou stranách.

 

 

Dolní Rožínka potvrdila vítězství dalšími góly

Do druhého poločasu se nastupovalo za stavu 2:0 pro domácí. Dle Caplárovského rčení nejhorší poločasový výsledek. Domácí se však k vývoji zápasu postavili čelem, a to doslova, protože v 53. minutě hlavou zvýšil na 3:0 domácí útočník Jirka Bílek. A když v 61. minutě hostující obránce Tomáš Vítek suše zakončil krásnou akci domácích, stav utkání se opět změnil a to na 4:0. Zdálo se, že domácí mají utkání pod kontrolou, ale hosté se nevzdávali a zaslouženě vstřelili čestný gól z výborně zahrané standartní situace. I přes další šance už další gól nepřibyl. 

Nutno poznamenat, že se hrál zajímavý fotbal, bez zákeřných zákroků. Rozhodčí Jaroslav Beneš vedl utkání na vysoké úrovni. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Dnes jsme zaslouženě vyhráli, na dnešní výkon se pokusíme navázat i v příštích zápasech.

SK Svratka
Vojta Šmahel: Bohužel jsme nenavázali na dobrý domácí výkon proti Hamrům a v Rožínce prohráli. První tři jarní kola a získaný bod je bohužel málo. Nyní nás čeká doma Jimramov a nevím od jakého jiného zápasu bychom se měli odrazit zase nahoru. Ani nejbližší konkurence s výjimkou Bobrové neboduje naplno, takže nic nevzdáváme, budeme se o špičku rvát dál.



Počet diváků: 130. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - FERJANČIČ Igor, BARTONĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2019 09:17
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: remíza

Těžké utkání na tipování, obě mužstva mají hru založenou na dobré kombinaci a systému a tak v utkání bohatém na branky získají po bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza