Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav si odvezla tři body ze Světlé


12

Další napínavou podívanou s překvapivým koncem přinesl zápas mezi Světlou a béčkem Přibyslavi, které se nakonec mohlo radovat z tříbodového exportu ze hřiště kvalitního soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasovou remízu zařídil Mbemba

V první minutě došlo k nedorozumění v obraně Světlé ,které potrestal Málek.Světlá rychle odpověděla, pokutový kop po faulu na Šmída proměnil Mbemba, následně šel 2x sám na branku Dibelka, při obou pokusech selhal.Na druhé straně se v 33.minutě prosadil Bačkovský. Na poločasových 2:2 upravil z přímého kopu opět Mbemba.

Hosté využili brejky

Druhý poločas se spíše nakopávalo, Přibyslav bojovala, Světlou pořádně do šancí nepouštěla, v 58. minutě se po rychlém brejku trefil podruhé Bačkovský a Přibyslav rázem o gól vedla. Když pak o tři minuty později završil další brejk brankou Mikulinec, bylo to už 4:2 pro Přibyslav. Poté měl na druhé velkou šanci Dibelka, ale z malého vápna netrefil branku.V závěru Světlá měla několik závarů, nicméně branku nevstřelila žádnou, Přibyslav zaslouženě vyhrála.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka - hráč: Podobný zápas jako minulý týden ve Věžnici, první poločas jsme sice byli lepší a měli více šancí, nicméně skončil remízou 2:2. Ve druhém poločase jsme si tolik šanci nevytvořili, Přibyslav bojovala , vstřelila 2 branky a podle mě zaslouženě vyhrála.

SK Přibyslav B
Jakub Bačkovský - hráč: Na zápas jsme přijeli pozdě a neměli jsme skoro šanci se ani nějak moc rozcvičit. Z úvodu jsme až nečekaně šli hned do vedení. O chvíli později vyrovnali domácí a hrálo se vyrovnaně, myslím, že nám druhy gól dost pomohl a zase jsme byli lepší. Domácí ale opět vyrovnali. Ve druhé půli se hrál opět vyrovnaný match nicméně dali jsme šťastný gól a následně hned druhý. Pak jsme se jen bránili a čekali na brejky, ale bohužel jsme nedali jasné gólovky a strachovali jsme se o výsledek. Nakonec jsme si pohlídali veledůležité 3 body.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - T. Kozlík [-] , M. Šmíd [-] , P. Filippi [-] , L. Dibelka [-] (80. c. Phan [-] ) , L. Pirožek [-] (16. J. Kořínek [-] ) , M. Krajanský [-] (62. A. Skalický [-] ) , L. Filipský [-] (80. F. Lacina [-] ) , J. Mbemba [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-] (46. T. Hradecký [-] )

SK Přibyslav B
O. Uhlíř [-] - J. Bačkovský [-] , M. Pátek [-] , P. Málek [-] , J. Jirásek [-] , J. Imramovský [-] , V. Pospíchal [-] (46. M. Průža [-] ) , J. Stejskal [-] , A. Mikulinec [-] , M. Růžička [-] , R. Musil [-]

Hráči zápasu: J. Bačkovský , A. Mikulinec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRULÍK Josef - ČÍŽEK Jan, MUZIKÁŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích