2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec zaskočil Ledeč


Branky


12

Na zápase opět fotila Simona Lukšíčková, děkujeme!

 

 

K velkému překvapení došlo ve 23. kole na hřišti Ledče nad Sázavou, kam přijel bojovat o body Herálec. Jako první šli do vedení domácí, hosté však zabrali a díky tomu, že vstřelili o jeden gól více, než Ledeč, zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli domácí

Hráči Ledče dobře věděli, že je proti nevyzpytatelnému Herálci nečeká nic lehkého a proto na svého soupeře od začátku vlétli, což jim přineslo vedoucí branku z kopačky Ondřeje Martinka. Na odpověď hostů se čekalo do 39. minuty, kdy se prosadil Michal Dvořák a stanovil tak poločasové skóre na 1:1.

Hosté šli po přestávce do vedení

Do druhé půle vstoupil lépe Herálec, v 52. minutě se prosadil Josef Pátek a Ledeč tak čekal nesnadný úkol srovnat proti rozjetému soupeři skóre. O něco hůř bylo domácím hráčům i příznivcům v 64. minutě, kdy na 3:1 zvyšoval Tomáš Tecl. Martinovi Chlubnovi se sice podařilo o pár minut později snížit, ale to bylo ze strany domácích vše a tři body si tak odvezli hosté z Herálce.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Tomáš Žemlička: Věděli jsme, že to nebude jednoduchý zápas, na začátku jsme byli lepší a to se nám také odměnilo gólem, ale hosté to nevzdali a zabrali a do poločasu srovnali. V druhé půli, se nám moc nedařilo a soupeř toho využil a dostal se během chvíle do dvoubrankového vedení, i když se nám povedlo náskok stáhnout, hosté už si výsledek pohlídali.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
M. Beránek [-] - L. Hauser [-] , J. Voplakal [-] , O. Martinek [-] , D. Prchal [-] , J. Urban [-] , S. Bezděk [-] , D. Popek [-] , M. Pajer [-] (86. J. Stehno [-] ) , V. Šenk [-] (76. I. Rudenco [-] ) , M. Chlubna [-]

TJ Sokol Herálec
P. Nermut [-] - L. Moravec [-] , P. Paclík [-] , V. Hrala [-] , L. Dvořák [-] (46. T. Tecl [-] ) - J. Vlk [-] (46. J. Bradáč [-] ) , J. Pátek [-] , T. Kovařík [-] , J. Kohout [-] (80. M. Král [-] ) - M. Dvořák [-] , V. Vašák [-]

ŽK: 60. V. Šenk - 67. J. Kohout .
Hráči zápasu: M. Dvořák , J. Pátek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - MUZIKÁŘ Ondřej, VLADYKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích