Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč potvrdila roli favorita


Branky


15

Lipnici v 18. kole nečekal lehký soupeř, na její hřiště totiž přijelo ve formě hrající béčko Ledče nad Sázavou. Domácí byli favoritovi utkání vyrovnaným soupeřem, přesto však hosté z Ledče zvítězili 4:2 a připsali si tak do tabulky důležité tři body. Lipnice tak nadále čeká na první jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla první půlhodina

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Ledeč držela míč na kopačkách a pohybovala se s ním na polovině Lipnice, její obrana však držela hostující úročníky mimo dostřel Sobotkovy brány. Vše se změnilo ve 22. minutě, kdy Ledeč rozehrála roh nakrátko, čímž rozhodila domácí hráče. Hauser se ocitl sám na zadní tyči a z metru nemohl hlavou netrefit - 0:1. Za další minutu přišla pro domácí další pohroma, když dravý brejk zakončil Popek – 0:2. A aby toho nebylo málo, o čtyři minuty později si Bláha nešťastně srazil střílenou přihrávku Popka do vlastní sítě. Domácí byli zralí na ručník, ale sebrali se. Ve 40. minutě se po přihrávce Bouchnera ocitl sám před bránou Krejčí a oslavil svou první branku v lipnickém dresu. Stav 1:3 vydržel až do půle.

Martin Turek odmítl závěrečné drama

Druhý poločas nabídl podobný obrázek jako půle první. Ledeč se pokoušela vstřelit rozhodující branku, většinu akcí však vyřešil skvěle chytající Sobotka. Na druhé straně se otevřela šance pro únik hned tří hráčů na brankáře Veletu, Krejčí však nepřesnou přihrávkou šanci zazdil. Domácí však přesto udeřili, v 76. minutě snížil na rozdíl jediné branky Rosenberg, když zakončil svůj brejk. Euforie domácích měla však jepičí život. V 77. minutě si Turek položil na hranici vápna dva domácí hráče a dělovkou k tyči poslal hosty do dvoubrankového vedení. To vydrželo až do konce zápasu a Ledeč si tak z Lipnice veze výhru 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš - hráč: V každém zápase se nám někdo zraní, a tak jsme nastoupili ve zdecimované sestavě. Naším dvěma útočníkům bylo dohromady něco mezi 90 a 100 lety. Po chvilkovém výpadku, kdy jsme dostali 3 góly mi přišlo, že Ledeč trochu ubrala a dovolila nám do poločasu snížit. Ve druhé půle jsme jim již začali pěkně šlapat na paty a snížili jsme na rozdíl jediného gólu, bohužel Ledeč poté rychle udeřila a zápas rozhodla. Na konci nám již došly síly, když nemůže tým vystřídat ani hráče, kteří dohrávají se zraněním, je to bída.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jan Vladyka - hráč: Do zápasu jsme šli s tím, že to nebude nic jednoduchého a hlavně jsme nechtěli nic podcenit. Za prvních 20 minut jsme si vypracovali několik vyložených šancí, ale nepodařilo se nám je proměnit. Pak se nám podařilo dát během 5 minut 3 góly a vypadalo to, že to bude jednoznačná záležitost. Domácím se ale do poločasu podařilo snížit. Druhý poločas byl z naší strany nepovedený, a toho taky domácí využili a snížili na 3:2. Naštěstí se nám povedlo dát gól na 4:2 a určit tak výsledek utkání.



Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] - A. Bláha [-] , T. Krejčí [-] , J. Bouchner [-] , B. Černý [-] , J. Dolejš [-] - L. Sůva [-] , T. Procházka [-] - Z. Rosenberg [-] , R. Kučírek [-] - T. Rojka [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - J. Voplakal [-] (66. A. Procházka [-] ) , I. Rudenco [-] , M. Turek [-] , J. Urban [-] , S. Bezděk [-] , D. Popek [-] (81. J. Holoubek [-] ) , M. Pajer [-] , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] (59. R. Kuja [-] )

ŽK: 60. Z. Rosenberg , 84. J. Dolejš .
Hráči zápasu: M. Sobotka - M. Turek , D. Popek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - KUBÁT Richard (N), ŽEMLIČKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Lukáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Tady by to měla být jasná výhra pro hosty, kteří jsou ve formě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů