3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý duel vyzněl lépe pro domácí


Branky


15

Zápas o šest bodů byl k vidění v Přibyslavi. Oba soupeři byli totiž před utkáním sousedy na chvostu tabulky OP, o důležitosti tohoto utkání tedy není třeba déle psát. Očekával se boj o každý centimetr hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla první půlhodina

Zápas, který se většinu šasu odehrával vs středu hřiště, začali mnohem lépe domácí, již v 7. minutě vypadla hostujícímu brankáři Sobotkovi střela z přímého kopu a dobíhající Bačkovský měl snadnou práci - 1:0. Poté se hosté dostali do hry, Rosenberg unikal obráncům, ale místo lobu vyběhnuvšího brankáře zvolil tvrdou střelu nad. Penaltou zaváněla další šance hostí, kdy byl aktivní Sůva sražen ve vápně, "desítka" se však nepískala. Utkání nadále probíhalo ve velmi bojovném duchu. Ve 22. minutě se kulatý nesmysl dostal k Vostálovi, který ho nekompromisně uklidil do sítě. Hosty tak čekalo dohánění dvoubrankového manka, které jim ve 33.minutě ještě ztížil Vostál, jenž využil přihrávky od Bačkovského a Přibyslav dostal do třígólového vedení. Lipnice se snažila se zápasem něco udělat, nicméně do konce poločasu se už nic dalšího neudálo.

Druhá půle drama nepřinesla

Ve druhém poločase se hra značně vyrovnala. Ze začátku poločasu měli domácí, konkrétně Vostál, několik šancí, situace ale vyřešil včasnými výběhy Sobotka. Hosté přebírali iniciativu zhruba od 70. minuty a ocitli se v několika dobrých střeleckých pozicích, avšak trefovali pouze domácí obránce, anebo plechový plot za bránou. Domácí měli ještě jednu velkou šanci, dělovka zpoza vápna však rozezvučela pouze břevno. Ve druhé půli již branka nepadla a domácí tak slaví důležitou a zaslouženou výhru nad hosty z Lipnice - 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Jakub Bačkovský: Povedla se nám první půlhodina, soupeře jsme snad do větších šancí nepustili. Byl to bojovný zápas, který jsme zvládli lépe, než Lipnice, dost šancí jsme ještě neproměnili. Je to velmi důležitá výhra.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš: Chtěli jsme jaro začít dobrým výsledkem, ale smolné branky a nedůsledný výkon v defenzivě nás přišly draho. Naše hra vepředu vypadala o dost lépe, ale střelecky jsme byli nemohoucí, gól bychom nedali, ani kdyby se hrálo do tmy.



Sestavy


SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - J. Stejskal [-] , A. Vostál [-] , J. Sibera [-] (60. A. Homolka [-] ) , M. Růžička [-] (46. A. Mikulinec [-] ) , P. Málek [-] , O. Kárník [-] , J. Imramovský [-] , R. Musil [-] , J. Bačkovský [-] (55. D. Tvrdík [-] ) , M. Pátek [-]

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] - J. Dolejš [-] (62. D. Lomák [-] ) , A. Bláha [-] , R. Kubát [-] , J. Bouchner [-] , B. Černý [-] (72. T. Procházka [-] ) - L. Sůva [-] , L. Bača [-] - D. Červenka [-] , Z. Rosenberg [-] (63. T. Rojka [-] ) - J. Kůrka [-]

ŽK: 37. P. Málek , 58. J. Stejskal .
Hráči zápasu: A. Vostál , J. Sibera , J. Bačkovský - L. Sůva .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Veselý

Expert: Jan Dolejš
Tip experta: výhra hostů

U Přibyslavi záleží na tom, jak se sejde. V přípravě jsme předvedli několik dobrých momentů. Pokud se nám jich podaří co nejvíc vměstnat do tohoto zápasu, věřím, že můžeme uspět.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích