Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrý první poločas Okrouhlici na body nestačil


15

Na hřiště Starého Ranska přijely Okrouhlice, které na jaře čekají zachránářské boje, kde se bude hodit každý bod z hřiště soupeře. Domácí se proto i přes postavení hostů v tabulce museli mít na pozoru. Rozhodně je nečekal snadný soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný výsledek po první půli

Zápas dvou týmů rozdílných konců tabulky začali lépe domácí, kdy poslali centr do spící obrany hostů a dokázali skórovat. Po tomto góle se hra přelévala ze strany na stranu a obě mužstva hrála vyrovnanou partii. Poločasové skóre upravil Pavel Beránek ostrou střelou do sítě Ranska a rozradostnil hostující fanoušky. Bylo tak zaděláno na zajímavý druhý poločas.

Po přestávce přišla gólová smršť

V druhém poločase se po obrovské chybě a nedorozumění hostujícího obránce s gólmanem dostal Ransko do vedení a Okrouhlice to položilo na lopatky. Povzbuzení domácí tak mohli spustit svůj gólostroj, kdy se dvakrát trefil Jiří Janáček, po jedné brance si připsali Dymáček a Zvolánek. Hosté se již nezmohli na odpor a zápas pouze dohrávali, drama se tedy nekonalo a Ransko si po zlepšeném výkonu v druhé půli připsalo důležité tři body. Okrouhlice tak čeká těžký boj o setrvání v okresním přeboru



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek: Za první poločas byla remíza spravedlivá pro obě strany. Ve druhém jsme se však sesypali po chybě naší obrany, kterou dokázali domácí potrestat a v následujících minutách přidali další góly a zaslouženě vyhráli. Hráči Ranska by se však měli zamyslet nad svým neustálým nářkem a nadávkami směrem k rozhodčímu. Kdyby byli tak dobří hráči jako jsou řečníci, hrajou první ligu.



Sestavy


TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - M. Losenický [-] , M. Vavroušek [-] (60. F. Nepovím [-] ) , F. Holcman [-] , M. Vavroušek [-] , J. Dymáček [-] , M. Ročárek [-] (70. Z. Zvolánek [-] ) , J. Pecina [-] , P. Novosad [-] , M. Janáček [-] , T. Hocke [-] (46. J. Janáček [-] )

TJ Sokol Okrouhlice
M. Žáček [-] - M. Strašil [-] , M. Beránek [-] , L. Červený [-] , M. Vydrář [-] - M. Janda [-] , D. Prášek [-] , J. Beránek [-] , M. Med [-] - J. Zadina [-] , P. Beránek [-]

ŽK: 38. T. Hocke , 51. M. Ročárek - 52. M. Med , 57. M. Vydrář , 88. P. Beránek .
Hráči zápasu: J. Janáček , F. Holcman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - FOUSEK Martin, DELÍN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Jan Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Staré Ransko je tým ošlehaný vyšší soutěží a na domácím terénu si s Okrouhlicí, která se horko těžko schází, hravě poradí. Okrouhlici nebude podle mě nic platná ani její velmi tvrdá hra, protože přesně to má Ransko rádo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích