Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďalovice zápas odchodily a schytaly debakl


Branky


4. T. Drobný , 28. M. Mácha , 29. R. Fink , 30. R. Fink , 47. R. Fink , 52. M. Telipský , 53. D. Hovorka , 56. T. Mataj , 63. T. Mataj
8

Zápas tabulkových sousedů skončil nečekaně rozdílem několika tříd, přičemž byl na vině především přístup hráčů hostů, s nimiž si tak "Kostelka" poradila bez problémů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli v deseti

Od utkání tabulkových sousedů se očekával vyrovnaný fotbal, avšak tyto předpoklady začínaly být vyvraceny již těsně před výkopem, když se hosté sešli jen v deseti hráčích.

 

Jejich početní nevýhoda pak byla znát už od úvodního výkopu. Nejen že byli fotbalisti Rožďalovic všude pozdě - zdálo se, že se s tím ani nesnažili nic udělat. Působili velmi laxně a místo napadání rozehrávky chodili, jako by byli v početní výhodě oni.

 

Na branku Drobného ze 4. minuty navázali po půlhodině hry třemi brankami v rozmezí dvou minut jedním zásahem Mácha a dvěma Fink. Následně se hra hostů rozpadla už úplně. Deprimovaní hráči rezignovali a jen zázrakem nedostali do přestávky ještě další gól.

Kostelka nastřílela nakonec 9 gólů

Domácí trenér začal za rohodnutého stavu posílat na hřiště krátce po změně stran náhradníky, načež byli obránci hostů, kteří museli hlídat i zcela čerstvé fotbalisty, už opravdu v problémech.

 

Hned po změně stran dokončil svůj hattrick Fink. Dále se pak trefil Telipský a takřka ihned po střídáních se trefili čerství Hovorka a Mataj, druhý jmenovaný dokonce dvakrát.

 

Zápas tak skončil 9:0 a v Rožďalovicích se zřejmě budou muset pořádně zamyslet nad přístupem svých hráčů - jak těch, kteří na zápas bez pádného důvodu nedorazili, tak těch, kteří zápas bez zájmu odchodili, což se týkalo většiny hráčů.



Ohlasy k zápasu



FC Trnavan Rožďalovice
Jan Žoha (hráč): Situace v našem klubu je neúnosná. Nejsme schopni sejít se na trénink ani na zápas. Přístup některých z nás je strašný. Hráli jsme bez chuti, odchodili jsme si 90 minut bez respektu k trenérovi. Něco se musí radikálně změnit.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Telipský [-] , M. Škvor [-] , T. Pokorný [-] , J. Čábelka [-] , M. Sládek [-] , T. Drobný [-] (50. D. Hovorka [-] ) , M. Mácha [-] , M. Kvíz [-] , L. Bláha [-] (61. P. Láska [-] ) , R. Fink [-] (53. T. Mataj [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
R. Černý [-] - J. Žoha [-] , J. Najmon [-] , T. Pavel [-] , D. Hora [-] , T. Havlík [-] , J. Chlomek [-] , M. Najmon [-] , J. Kubín [-] , P. Vlasák [-] , J. Hojsák [-]

ŽK: J. Čábelka - 24. D. Hora , 26. J. Žoha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KURKA Miloš - ŠŤASTNÝ Roman (N), SUCHOMEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Klaus

Expert: Tomáš Fingerhut
Tip experta: remíza

Souboj tabulkových sousedů asi tak úplně nemůže mít favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích