J. Král 37. (p.)
O. Kubina 57.
J. Král 88.
3:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev zvládla přestřelku v Kovanicích


Branky


37. J. Král (p.) , 57. O. Kubina , 88. J. Král - 34. M. Beneš , 53. O. Winter , 76. T. Fichtner , 86. J. Tomášek (p.)
12

Zápas Kovanic s Jíkví nabídl divákům 7 branek a drama až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Benešův gól ihned reagoval Král

Kovanice se i tentokrát prezentovaly výborně připraveným hřištěm i velmi slušnou návštěvou osmdesátky fanoušků.

 

Od úvodního hvizdu sudího Volfa byli lepší fotbalisté Jíkve, kteří se drali do útoku a dominovali ve všech herních ohledech. Vytvořili si velké množství šancí, ale s těmi dobře zakončenými si bravurně radil brankář Vít Lorenc, jemuž se dařilo držet Kovanice ve hře o 3 body.  Přes jeho výborné zákroky však byli hosté za svou ofenzivní aktivitu odměněni, když je poslal ve 34. do vedení Marek Beneš. Vzápětí ale vyrovnal z pokutového kopu Jaroslav Král, a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

S góly se roztrhl pytel

O poločasové přestávce nevystřídal ani jeden z trenérů. Nezměnil se ani obraz hry, hosté byli nadále aktivnější a jejich snaha vyústila v gól Ondřeje Wintera. Stejně jako v první půli ale dokázali domácí bleskově srovnat, tentokrát zásluhou Ondřeje Kubiny.

 

Kovanice tak byly i přes mnohem horší henrí projev stále ve hře o 3 body a nadále platilo, že na tom měl enormní zásluhu brankář Vít Lorenc. Ten však byl v 76. minutě krátký na střelu Tomáše Fichtnera a v samém závěru nechytil ani pokutový kop Josefa Tomáška.

Za domácí pak ještě stihl kontrovat svým druhým gólem Jaroslav Král, ačkoli se poblíž stojící hráči Jíkve ohrazovali, že míč nebyl za brankovou čárou celým objemem. Dramatická přestřelka tak skončila vítězstvím hostů 3:4.



Ohlasy k zápasu



Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): Utkání se nám herně moc povedlo, jen jsme měli šance na větší počet gólů. Pochvalu zaslouží celé mužstvo. Stejně tak musím pochválit soupeře za férovou a aktivní hru a výborně připravené hřiště. Také skvěle zachytal domácí brankář, naopak já jsem dostal ze 3 střel 3 góly, i když nevím, jak mohl být ten poslední uznán.



Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - M. Stránský [-] , O. Kubina [-] , J. Král [-] , J. Vanický [-] , D. Poklop [-] (17. A. Hobort [-] ) , P. Suchý [-] , Z. Gajdoš [-] (81. R. Kopecký [-] ) , L. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] , J. Jelínek [-] (81. J. Černý [-] )

Jíkev
V. Caudr [-] - J. Schubert [-] (68. M. Kyloušek [-] ) , O. Winter [-] , T. Fichtner [-] , M. Beneš [-] , J. Tomášek [-] , D. Veselý [-] , S. Haluška [-] , M. Kóňa [-] , M. Macek [-] , J. Mamurov [-]

ŽK: 70. J. Vanický - 75. M. Kyloušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - KUBA Michal, KOŽEJ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Klaus

Expert: Vít Caudr
Tip experta: výhra hostů

Snad se sejdeme a potvrdíme domácí vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích