2:3p.
(0:0)
68. R. Novotný
77. M. Bohdan (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 10:15

22.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Most získal alespoň bod gólem z poslední minuty


Branky


73. J. Benda , 93. M. Tancoš - 68. R. Novotný , 77. M. Bohdan (p.)
8

Pro oba týmy se jednalo o velmi důležitý zápas. MFK Most žíví teoretickou šanci na záchranu a zlepšenévýkony z posledních zápasů jim mohly dodat na sebevědomí. Polaban Nymburk se naopak snaží do záchranářských bojů vůbec nezabřednout a vyhnout se těmto starostem. Utkání, které sledovalo pouze 70 diváků, nakonec nabídlo 4 góly a pořádně dramatický závěr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle s minimem šancí

Mostečtí fotbalisté začali aktivní hrou a snažili se držet míč na svách kopačkách. Převaha domácích postupem času rostla. Nymburk se převážně bránil, ale vyrážel do nebezpečných brejků. Některé šance se hostům naskytly, ale jejich řešení nybylo dobré. Mostečtí hrozili zejména ze standartních situací. Zahrávali jich hodně a velmi nebezpečně. Hostující obrana v čele s brankářem Plačkem ale odolala.

 

Njevětší šanci první půle měl nymburský Škarecký, ale neproměnil. A tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Přestřelku završil gól mosteckého Tancoše, který poslal zápas do penalt

Vstup do druhé půle byl opatrný z obou stran. Postupem času se ale oba týmy snažili soustředit více na ofenzivu. Začaly se tak tvořit mezery v jejich jinak dobře fungujících obranách. V 68. minutě se trefil nymburský Roman Novotný a Polaban vedl. Most ale rychle přepnul na vyšší obrátky a s odpovědí přispěchal rychle. V 73. minutě vyrovnal přesnou trefou Jaroslav Benda a začínalo se od nuly.

 

Závěř zápasu se blížil a oba týmy stále měly naději na bodový zisk. O čtyři minuty později, v 77. minutě hlavní rozhodčí nařídil penaltu ve prospěch Nymburka. Tu s přehledem proměnil Michal Bohdan a Polaban šel do vedení 2:1.

 

Když už se zdálo, že Mostečtí nebudou mít na zvrat dostatek sil, přišlo kýžené vyrovnání. Z posledního útoku v nastaveném čase při hře vabank se trefil domácí kapitán Martin Tancoš - 2:2.

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější Nymburští a odvezli si dva cenné body. Mostecký FK zůstává stále na posledním místě s 11 bodovou ztrátou na první nesestupové místo. Nymburk se nachází 6 bodů nad sestupovou propastí na 12. místě.



Ohlasy k zápasu


Mostecký fotbalový klub
Libor Klíč - trenér: "Dnes jsme potvrdili zlepšenou formu a odehráli herně velmi dobré utkání. Hráči prokázali kromě herních kvalit i dobré morální vlastnosti, protože, i když jsme dvakrát prohrávali, stále pracovali na maximum a dokázali dotáhnout utkání k remíze a následným pokutovým kopům. Jediné negativum je jen konečný výsledek, který mohl být vzhledem k průběhu zápasu a počtu našich neproměněných šancí určitě lepší."




Sestavy


Mostecký fotbalový klub
J. Nejedlý [-] - P. Linka [-] , L. Šípek [-] (89. J. Čonka [-] ) , M. Vait [-] , M. Tancoš [-] , J. Horský [-] (74. J. Vaněk [-] ) , J. Králík [-] , E. Rilke [-] , O. Kocourek [-] , J. Benda [-] , J. Zigmund [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - O. Bejbl [-] , M. Bohdan [-] , M. Čuřík [-] , F. Vyskočil [-] (79. M. Kotek [-] ) , M. Daněk [-] , P. Hobík [-] (46. M. Dudla [-] ) , M. Škarecký [-] , R. Novotný [-] (74. V. Herčík [-] ) , T. Vobořil [-] , J. Zorkler [-] (85. J. Dudek [-] )

ŽK: 41. E. Rilke , 54. M. Tancoš , 90. J. Králík - 64. M. Bohdan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: GUNITŠ Patrik - MAIELLO Francesco, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Lukáš Sejkora
Tip experta: výhra domácích

"Most se zlepšuje. Teď už to bude stačit i na body."

Tip: remíza

Tip: výhra hostů